Έλλη Στάη: "Πέρασα κατάθλιψη"

Η δυναμική δημοσιογράφος μίλησε στην «Μεγάλη Εικόνα» και είχε πολλά να πει, μεταξύ άλλων και για τη μάχη της με την κατάθλιψη.
Έλλη Στάη: Πέρασα κατάθλιψη
Καλεσμένη στη Νίκη Λυμπεράκη και στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» που έκανε πρεμιέρα χθες στο MEGA, η αγαπημένη δημοσιογράφος Έλλη Στάη μίλησε για όλους και για όλα: από το «μαύρο» στην ΕΡΤ, μέχρι τους μεγάλους σταθμούς της καριέρας της, αλλά και τη μάχη της με την κατάθλιψη.

«Η πιο συγκλονιστική στιγμή στην καριέρα μου ήταν το κλείσιμο της ΕΡΤ. Ήταν ένα γεγονός που δεν μπορούσε να χωρέσει στο μυαλό μου. Αυτό που είναι συγκλονιστικό είναι οι αντιδράσεις των ανθρώπων. Οργή, στενοχώρια, νόμιζες ότι πάλλονταν οι τοίχοι. Υπήρχε οργή. Ήταν πολιτική ανοησία. Κανείς δεν είχε την αμφιβολία ότι η ΕΡΤ έπρεπε να συμμορφωθεί αλλά όχι έτσι», ανέφερε.

Όσον αφορά τη μάχη της με την ύπουλη ψυχική νόσο είπε: «Έχω περάσει κατάθλιψη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί όποιος το πρωτοσυναντάει αυτό δεν το ξέρει καθόλου. Μου συνέβη στα 40 ήμουν σε φάση μεγάλης επαγγελματικής ανέλιξης, με ταλαιπώρησε αρκετά, φάνηκε και το είπα στον επαγγελματικό μου χώρο τότε. Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις στην πρώτη του κρούση. Ο φόβος ότι είναι ψυχική ασθένεια, το κάνει τέρας».

Δείτε το βίντεο:



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v