«Έχω αιώνες να κάνω σεξ» λέει ο Έλον Μασκ

Ο Έλον Μασκ διέψευσε τις φήμες περί παράνομης σχέσης με τη γυναίκα του φίλου του, και άναψε φωτιές στο Twitter για ένα ολόκληρο βράδυ.
«Έχω αιώνες να κάνω σεξ» λέει ο Έλον Μασκ
Ο Έλον Μασκ διαψεύδει ότι είχε σχέση με τη Νικόλ Σάναχαν, τη σύζυγο του συνιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν, σε μια σειρά από tweet που έβαλαν φωτιά στο Twitter αργά τη νύχτα.

Οι φήμες σχετικά με τον παράνομο δεσμό δημοσιεύτηκαν στην Wall Street Journal το βράδυ της Κυριακής και υποτίθεται πως εξηγούσαν γιατί ο Brin πρόσφατα αποδεσμεύτηκε από οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Musk, όπως οι εταιρείες του SpaceX, Tesla και Neuralink.

Η εφημερίδα αναφέρεται στη σχέση του Μασκ και της Σάναχαν ως «σύντομη σχέση το περασμένο φθινόπωρο» και λέει ότι ώθησε τον Μπριν και τη Σάναχαν να υποβάλουν αίτηση διαζυγίου στις αρχές της χρονιάς, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. Ο Brin και η Shanahan έχουν ένα παιδί 3 ετών.

Ο Μπριν και ο Μασκ είναι φίλοι εδώ και χρόνια και ο συνιδρυτής της Google μάλιστα έδωσε στον Μασκ 500.000 δολάρια το 2008, όταν η Tesla αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες. Αλλά αυτή η φιλία προφανώς έχει τελειώσει, σύμφωνα με την εφημερίδα. Ο Μασκ φέρεται να «έπεσε στα γόνατα» σε ένα πάρτι όπου βρέθηκαν και οι δύο δισεκατομμυριούχοι φέτος, και να «ζήτησε άφθονα συγγνώμη για τις πράξεις του», σύμφωνα με την εφημερίδα.

«Αυτά είναι μ*λακίες», έγραψε ο Μασκ στο Twitter αργά την Κυριακή. «Ο Σεργκέι και εγώ είμαστε φίλοι και ήμασταν σε ένα πάρτι μαζί χθες το βράδυ! Έχω δει τη Νικόλ μόνο δύο φορές μέσα σε τρία χρόνια, και τις δύο φορές με πολλούς άλλους ανθρώπους γύρω μου. Τίποτα ρομαντικό».

Ο Μασκ έγραψε επίσης στο Twitter ότι «κανένας από τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτές τις υποτιθέμενες αδικίες δεν μίλησε καν σε συνέντευξη [στην Wall Street Journal]».

Η εφημερίδα σημειώνει ότι ο Μασκ δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό, πράγμα που οι δημοσιογράφοι του σχετικού ρεπορτάζ γνωρίζουν ότι είναι αρκετά συνηθισμένο. Ο Μασκ είναι διαβόητος για το ότι έκλεισε το τμήμα δημοσίων σχέσεων της Tesla επειδή δεν του άρεσε να αλληλεπιδρά με τον Τύπο.

Το καλύτερο από τα tweets του Μασκ σχετικά με την όλη υπόθεση ήταν ένα από τα τελευταία, το ίδιο βράδυ, που έλεγε «δεν έχω κάνει καν σεξ εδώ και αιώνες (ουφ)». Αυτό, όπως εύκολα μαντεύεις, πυροδότησε μια σειρά απαντήσεων από κόσμο που προθυμοποιούταν να κάνει σεξ μαζί του.



Πηγή: Gizmodo.com
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v