Η Κάμερον Ντίαζ είχε δουλέψει σαν «βαποράκι» πριν γίνει διάσημη

Οι πλούσιοι και διάσημοι δεν γεννήθηκαν έτσι. Απόδειξη η Κάμερον Ντίαζ, που αποκάλυψε ότι η πρώτη της δουλειά… δεν ήταν αυτή που φαντάζεσαι.
Η Κάμερον Ντίαζ είχε δουλέψει σαν «βαποράκι» πριν γίνει διάσημη
Η Κάμερον Ντίαζ αποκάλυψε ότι κάποτε μετέφερε παράνομες ουσίες εν αγνοία της, προτού πάρει τον πρώτο της μεγάλο ρόλο ως πρωταγωνίστρια στο The Mask.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο podcast Second Life, η ηθοποιός θυμήθηκε το περιστατικό λίγες μέρες αφότου ανακοινώθηκε ότι θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη δίπλα στον Jamie Foxx.

Η Ντίαζ είπε στη Χίλαρι Κερ ότι κατάφερε να συγκεντρώσει χρήματα για να μετακομίσει στο Παρίσι σε μια προσπάθεια να ξεκινήσει την καριέρα της στο μόντελινγκ, αλλά δεν μπορούσε να βρει δουλειά.

«Ήμουν εκεί έναν ολόκληρο χρόνο και δεν δούλεψα ούτε μια μέρα. Δεν θα μπορούσα να κλείσω δουλειά ούτε αν εξαρτιόταν η ζωή μου απ’ αυτό», είπε η Ντίαζ. «Τότε έπιασα μια δουλειά, αλλά, πραγματικά, νομίζω ότι ήμουν το ‘βαποράκι’ που μετέφερε ναρκωτικά στο Μαρόκο —το ορκίζομαι στον Θεό».

Η 49χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν ήξερε τι κουβαλούσε μέχρι να φτάσει στο αεροδρόμιο και άρχισε να πανικοβάλλεται μόλις το συνειδητοποίησε.

«Αυτό ήταν στις αρχές της δεκαετίας του '90 και μου έδωσαν μια κλειδωμένη βαλίτσα που είχε μέσα τα «κοστούμια» μου», πρόσθεσε η Ντίαζ.

Και συνέχισε: «Είμαι ένα ξανθό, γαλανομάτικο κορίτσι στο Μαρόκο. Φοράω σκισμένα τζιν και μποτάκια πλατφόρμες, με τα μαλλιά μου κάτω — αυτό είναι πραγματικά επικίνδυνο. Τους λέω: «Δεν ξέρω, δεν είναι δικό μου, δεν έχω ιδέα ποιανού είναι.» Αυτή ήταν η μόνη δουλειά που πήρα στο Παρίσι».

Ωστόσο, λίγο μετά το σοκαριστικό περιστατικό, η Κάμερον Ντίαζ πήρε τον πρώτο της μεγάλο ρόλο δίπλα στον Τζιμ Κάρεϊ, στην επιτυχημένη ταινία The Mask του 1994.

Πηγή: The News 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v