Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του Λιγνάδη για 3 βιασμούς ανηλίκων

Ένοχος για τρεις από τους τέσσερις βιασμούς για τους οποίους κατηγορείται πρότεινε ο εισαγγελέας να κριθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης.
Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του Λιγνάδη για 3 βιασμούς ανηλίκων
Την ενοχή του Δημήτρη Λιγνάδη για τρεις από τους τέσσερις βιασμούς ανηλίκων για τους οποίους κατηγορείται πρότεινε ο Εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόταση του εισαγγελέα, ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου είναι ένοχος για τον βιασμό του Αλί, του πρώτου μηνυτή, ένοχος για τον βιασμό του Σ., του δεύτερου μηνυτή και ένοχος για τον βιασμό του Π., του τρίτου μηνυτή.

Σχετικά με τον τέταρτο βιασμό, αυτόν του Μ., ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ο εισαγγελέας ζήτησε την αθώωση του Λιγνάδη, σημειώνοντας ότι γεννώνται αμφιβολίες για την αξιοπιστία του μηνυτή.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του εισαγγελικού λειτουργού, αποδείχθηκαν πλήρως όσα κατήγγειλαν οι τρεις ανήλικοι κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης, ενώ παράλληλα δεν αποδείχτηκαν οι ισχυρισμοί του κατηγορούμενου περί σκευωρίας και πλεκτάνης εναντίον του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v