Απάντηση της Μπάρκα σε Λατινοπούλου: «Με αυτό το σώμα έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί…»

Η παρουσιάστρια απάντησε όπως έπρεπε στην προκλητική ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου.
Απάντηση της Μπάρκα σε Λατινοπούλου: «Με αυτό το σώμα έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί…»
Σε μια ακόμα προσπάθεια να συζητηθεί στα social, η Αφροδίτη Λατινοπούλου έβαλε αυτή τη φορά στο στόχαστρό της μετά τους μετανάστες και τους αριστερούς, την παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη», Δανάη Μπάρκα, αποκαλώντας την «λάθος πρότυπο».

Η Λατινοπούλου αναδημοσίευσε άρθρο που αναφέρεται σε εμφάνιση της παρουσιάστριας στην παραλία και σχολίασε πως «δεν θα πρέπει να προβάλλονται άτομα με παχυσαρκία».

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», έγραψε.



Η απάντηση της παρουσιάστριας ήρθε μια μέρα μετά, μέσα από την εκπομπή της και ήταν υποδειγματική.

«Σε πιάνει μια λύπη όταν βλέπεις ανθρώπους που το μόνο τους όπλο είναι να σχολιάζουν τρίτους. Με το συγκεκριμένο σώμα το οποίο χθες κρίθηκε εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, έχω γεροκομήσει 3 μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, με το ίδιο σώμα δουλεύω και έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

«Ας είμαστε λίγο πιο επιεικείς, να μάθουμε να αγαπάμε το μέσα μας και το μυαλό μας, γιατί ζούμε σε μια κοινωνία τόσο άσχημη και βίαιη, που είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοιες απόψεις εκεί έξω και να ακολουθούνται από κόσμο πολύ», συμπλήρωσε.



 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v