Κλαμπ του Βερολίνου ρίχνει πόρτα στον Έλον Μασκ

Δεν εξελίχθηκε πολύ καλά το Σαββατόβραδο του Έλον Μασκ στο Βερολίνο, καθώς γνωστό κλαμπ άφησε τον δισεκατομμυριούχο απέξω.
Κλαμπ του Βερολίνου ρίχνει πόρτα στον Έλον Μασκ
Αν το φέρεις ακόμα βαρέως από εκείνη την φορά που είχες φάει πόρτα σε κλαμπ της παραλιακής πριν από 20 χρόνια, σκέψου ότι συμβαίνει και στους καλύτερους: Όπως μεταδίδουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ο δισεκατομμυριούχος CEO της Tesla και της Space X, Έλον Μασκ, δεν κατάφερε να μπει στο γνωστό κλαμπ του Βερολίνου Berghain.

Λόγω της αυστηρής πολιτικής τους να μην κάνουν δημόσιες δηλώσεις σχετικά με οτιδήποτε συμβαίνει στο Berghain, οι ιθύνοντες δεν έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής την είδηση, όμως σύμφωνα με τον χρήστη του φόρουμ του Reddit r/Berlin, KaspersLunita, που ισχυρίζεται ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας, ο Έλον Μασκ έφτασε στην αρχή της ουράς έξω από το κλαμπ και στη συνέχεια τον απομάκρυναν.

Νωρίτερα το βράδυ του Σαββάτου, ο Μασκ είχε εγκαινιάσει ένα εστιατόριο Tesla στη γερμανική πρωτεύουσα, και εν συνεχεία πάρταρε σε διάφορα κλαμπ του Βερολίνου. Μεταξύ άλλων, εθεάθη με μάσκα Ζορό στο KitKatClub, το οποίο είναι γνωστό για τα φετιχιστικά του σόου και τον αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα με δέρμα, λάτεξ, εσώρουχα και πάει λέγοντας.

Αργότερα επισκέφτηκε το κλαμπ Sisyphos που στεγάζεται σε ένα παλιό εργοστάσιο, πριν πάρει το δρόμο για το Berghain και η βραδιά εξελιχθεί σε ψυχρολουσία για τον διάσημο δισεκατομμυριούχο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v