Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Δευτέρα 14 Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε χτες με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος είχε περάσει πολύ πρόσφατα κορωνοϊό. Το PCR που έκανε ο Μητσοτάκης το Σάββατο προκειμένου να ταξιδέψει στην Τουρκία βγήκε αρνητικό. Σήμερα Δευτέρα, το rapid test στο οποίο υποβάλλεται καθημερινά ο Πρωθυπουργός βγήκε θετικό.

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, ο ίδιος λέει πως θα απομονωθεί κατ’ οίκον και θα δουλέψει από εκεί. «Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα στο γραφείο βγήκα θετικός στον Covid19. Κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι μου και θα εργαστώ από εκεί. Θέλω να θυμάστε ότι ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια από την σοβαρή νόσηση. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο» λέει ο ίδιος στο μήνυμά του.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v