Νίκος Μουτσινάς: «Κατά καιρούς μου στέλνουν "χαριτωμένα" λογάκια για τη σεξουαλική μου επιλογή»

Ο Νίκος Μουτσινάς μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για τα δικαιώματα των γκέι και την αντιμετώπισή τους από την κοινωνία.
Νίκος Μουτσινάς: «Κατά καιρούς μου στέλνουν
Κατά την  έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς μίλησε ανοικτά και ξέσπασε δικαίως, με αφορμή το μήνυμα που έλαβε από κάποιον άγνωστο και το οποίο ανέβασε σε story στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Τα νέα είναι ωραία, οι δηλώσεις που έχουν γίνει είναι εξαιρετικές. Σήμερα ξύπνησα καταπληκτικά και είπα ‘σε τι χώρα ζούμε υπέροχη;’. Έτσι μου έρχεται να μεταναστεύσω για να έρθω ξανά και να πω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Σκέφτομαι αν θα πω αυτό που θέλω τώρα ή μετά. Θα το πω τώρα, δεν… μαμιέται!

»Ανέβασα ένα στόρι γιατί κάποιος κύριος κάπως εκνευρίστηκε, με πάρα πολύ ωραία ελληνικά μου μίλησε. Φάνηκε η παιδεία, η οργή που έχει μέσα του. Κατά καιρούς μου στέλνουν πολύ χαριτωμένα λογάκια για τη σεξουαλική μου επιλογή, αλλά δεν με νοιάζει, να! Το ανέβασα μόνο για να καταλάβουμε τι γίνεται και ότι όντως υπάρχει ένα κομμάτι κόσμου, γιατί όντως ήταν ένα μήνυμα» σχολίασε αρχικά.

«Το ανέβασα για να καταλάβουμε τι παίζει εκεί έξω και λίγο πώς μπορεί το πράγμα να προχωρήσει γιατί κι αυτός ο άνθρωπος προφανώς δεν ευθύνεται. Γιατί μεγάλωσε σε συγκεκριμένη οικογένεια που ανήκει σε μια συγκεκριμένη κοινωνία. Είχε το δικό του το θέμα. Να καταλάβουμε πώς ο ίδιος σε έναν περιορισμό ζει και πόσο είναι στενό όλο το σύστημά του που δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν τρέχει και κάστανο», πρόσθεσε.

Σχετικά με τα δικαιώματα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+

«Επίσης, το πάρα πολύ πετυχημένο ότι “δεν γίνεται να έχετε μόνο εσείς, δηλωμένες που…ες, να έχετε μόνο δικαιώματα”. Οπότε είπα, τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες; Κάπως λίγο το σκέφτηκα και τα έβαλα κάτω και δεν έχουμε κανένα. Δεν θα ήθελα κάπως να περνάει αυτό. Δεν γίνονται γάμοι, να γίνουν σύμφωνα, αρρωσταίνει ο ένας και δεν μπορεί ο άλλος που είναι σύντροφος να πάει στο νοσοκομείο για να μπορέσει να τον τρέξει.

»Ποια είναι τα δικαιώματα; Φαντάζομαι ότι αναφερόταν στο δικαίωμα να αναπνέουμε. Σημαντικό και το σέβομαι! Θα θέλαμε και δυο τρία παραπάνω. Ταράχτηκα ιδιαίτερα όταν είπε ότι ήθελε να δείρει και τους γονείς του παιδιού. Προφανώς, να γυρίσει σπίτι, να δείρει τους γονείς του που δεν τον έκαναν ανοιχτόμυαλο για να μπορεί να ζει σαν άνθρωπος και ήρεμα» κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v