Η πιο τσιγκούνα εκατομμυριούχος του κόσμου τρώει… γατοτροφές

Να σας συστήσουμε την πιο τσιγκούνα εκατομμυριούχο του κόσμου: Δεν πλένει τα πιάτα για να μη χαλάσει νερό, τρώει γατοτροφή και ζει με 820€ τον μήνα.
Η πιο τσιγκούνα εκατομμυριούχος του κόσμου τρώει… γατοτροφές
Και εδώ, κυρίες και κύριοι, έχουμε μια από εκείνες τις περιπτώσεις που η μαμά σας θα έλεγε «εμ, έτσι γίνονται τα λεφτά, όχι σαν κι εσένα που πας και τα ξοδεύεις».

Η Aimee Elizabeth είναι μακράν η πιο τσιγκούνα εκατομμυριούχος του κόσμου. Παρ’ όλο που η περιουσία της εκτιμάται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, εκείνη ζει αυστηρά με 820€ τον μήνα, ούτε ευρώ παραπάνω.

Πώς το καταφέρνει αυτό; Τρώγοντας γατοτροφή για να μην ξεφύγουν τα έξοδά της, για παράδειγμα. Επίσης, ανάβει τον θερμοσίφωνα για ακριβώς 22 λεπτά κάθε πρωί, πριν κάνει μπάνιο. Γελάς τώρα εσύ, αλλά η πάμπλουτη 50χρονη από το Λας Βέγκας έχει να σε ενημερώσει πως μόνο από το κόλπο με τον θερμοσίφωνα, βάζει στην άκρη 65€ τον μήνα.

Και αν αυτό σκέφτεσαι να το υιοθετήσεις, οι υπόλοιπες ιδέες της δεν είναι τόσο καλές. Χρησιμοποιεί, ας πούμε, μόνο ένα σφουγγάρι για τα πιάτα, μέχρι αυτό να σαπίσει, και έχει μόνο ένα μαχαίρι, το οποίο δεν πλένει, για να μη χαλάει νερό.

Η ίδια λέει πως δεν αγοράζει ποτέ τίποτα καινούριο, και έτσι καταφέρνει να αποταμιεύει 165.000€ τον χρόνο. Το σπίτι στο οποίο μένει της το άφησε μετά το διαζύγιο ο πρώην άντρας της, επειδή ήξερε ότι εκείνη προκειμένου να γλιτώσει λεφτά θα μετακόμιζε σε καμιά τρώγλη. Μάλιστα, εκείνος εξακολουθεί να της καθαρίζει το σπίτι δωρεάν, για να την βοηθά να βάλει στην άκρη τα χρήματα που θέλει.

Σίγουρα, πάντως, το χειρότερο όλων είναι ότι η Έμι τρέφεται συχνά με γατοτροφή –λέει μάλιστα πως κερνά και τους καλεσμένους της αν τύχει. «Ξέρω ότι οι άνθρωποι ενοχλούνται αλλά δε με νοιάζει. Αν δεν καταλαβαίνετε ότι εξοικονομώ χρήματα, δεν ξέρω πώς να σας το εξηγήσω» δηλώνει η ίδια.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v