ΖΩΔΙΑΣκορπιός

Σκορπιός: Μηνιαία Πρόβλεψη Ιουλίου 2020

Ελκυστικός, εκδικητικός και παθιασμένος ο Σκορπιός κινείται αποκλειστικά από το ένστικτό του.

24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

1ο δεκαήμερο (από 24/10 έως 2/11)
Τα σχέδια μένουν στάσιμα, αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας εκνευρίσει στις 8/7 και να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητα. Ο ανάδρομος Ερμής ως τις 11/7 δυσκολεύει τις μετακινήσεις, και φέρνει αναποδιές στις σπουδές και ότι έχει σχέση με το εξωτερικό. Η Αφροδίτη διευκολύνει τις δοσοληψίες και φέρνει έσοδα που προέρχονται από πηγές τρίτων. Προχωρούν οι εισπράξεις από ασφάλειες, δάνεια και ότι έχει σχέση με κληρονομικά ή επενδύσεις. Συναισθηματικά μπορεί να κολλάτε σε λεπτομέρειες σχετικά με τον/την ερωτική σύντροφο, ίσως λόγω ανασφάλειας, όμως είστε αρκετά προσκολλημένοι με το ταίρι σας. Ο Άρης φέρνει έντονη προσπάθεια και κόπο στην καθημερινότητα, όμως και εχθρικές τάσεις από συναδέλφους ή υφισταμένους στο χώρο  εργασίας. Προσοχή στην υγεία σας. Από 12-22/7 όλα αυτά που είχαν μείνει πίσω στην αρχή του μήνα αρχίζουν και κινούνται με μεγαλύτερη ευκολία. Σχεδιάστε κάποιο ταξίδι και επικοινωνήστε με τους ανθρώπους γύρω σας, μάθετε καινούργια πράγματα κι αυτό είναι κάτι που θα σας φτιάξει την διάθεση. Η καριέρα και η κοινωνική καταξίωση είναι σημαντικά στην ζωή σας και εκεί θα επικεντρωθείτε στο τέλος του μήνα.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/11)
Η φιλοσοφία και η ηθική καλλιέργεια είναι η ουσία της ζωής. Η θέληση να βγείτε από τα καθιερωμένα, να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε καινούργιες κουλτούρες είναι κάτι που σας χαροποιεί τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα. Η έκλειψη  Σελήνης στις 5/7 τονίζει πόσο διαφοροποιήστε από το κοντινό σας περιβάλλον, όπως συγγενείς, αδέρφια, γείτονες κτλ. Η επικοινωνία γίνεται με δυσκολία και αλλάζετε κατεύθυνση στην επιμόρφωση. Η Αφροδίτη από 11-25/7 βοηθά να σταματήσουν οι καθυστερήσεις σε εισπράξεις από συντάξεις, ασφάλειες, δάνεια, κληρονομιές κτλ. Τα οικονομικά του/της συντρόφου καλυτερεύουν. Ο Άρης από τις 15/7 και μέχρι το τέλος του μήνα δείχνει ότι θα έχετε μία έντονη καθημερινότητα, οι εκνευρισμοί και οι εντάσεις, ακόμα και στο χώρο εργασίας, θα είναι συχνό φαινόμενο. Όλα αυτά μπορεί να σας φέρουν υπερένταση και να υπάρξει αντίκτυπος στην υγεία σας. Στο τέλος του μήνα συμφωνίες και νομικές υποθέσεις διεκπεραιώνονται. Μετακινήσεις και συναντήσεις σας δίνουν χαρά.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 22/11)
Οι πρώτες μέρες του μήνα θα είναι ουδέτερες, μπορείτε να κινηθείτε πιο εύκολα και να πάρετε πρωτοβουλίες. Ο Ήλιος από τις 11-22/7 δείχνει ότι θέλετε να φύγετε από τα καθιερωμένα, να ταξιδέψετε, να ασχοληθείτε με καινούργια πράγματα. Σκέφτεστε αισιόδοξα  και γενικά έχετε μια διάθεση να φιλοσοφήσετε την ζωή. Επικεντρώνεστε σε σπουδές ή σε νομικά θέματα. Η νέα Σελήνη ακριβώς αυτό θέλει να «διδάξει», να μην μένετε στάσιμοι, έχετε την δυνατότητα να κάνετε μια νέα αρχή στον τρόπο που εκλαμβάνετε ότι διαφορετικό έρχεται στην ζωή σας. Η Αφροδίτη στο τέλος του μήνα βοηθά στο να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας προς τους τρίτους. Μετά τις 14/7, σε γενικές γραμμές αντιμετωπίζετε αντιφατικές καταστάσεις, άλλες φορές με αρκετή τύχη και άλλες φορές με αρκετή προσπάθεια από μέρους σας.

"Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου."

Jim Morrison

  • 1790 - Εκδίδεται στις ΗΠΑ το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για τον εφευρέτη Σάμιουελ Χόπκινς στην παραγωγή ποτάσας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2