ΖΩΔΙΑΣκορπιός

Σκορπιός: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 14-20/6/2021

Ελκυστικός, εκδικητικός και παθιασμένος ο Σκορπιός κινείται αποκλειστικά από το ένστικτό του.

24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

1ο δεκαήμερο (από 24/10 έως 2/11)
Είναι ουδέτερη εβδομάδα με έντονο όμως αγώνα για να καταφέρετε να κατακτήσετε τους στόχους σας. Υπάρχει ανταγωνισμός και πίεση, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, για να φτάσετε στο ποθητό αποτέλεσμα. Άτομα εξουσίας θα είναι ιδιαίτερα σκληρά μαζί σας κι ίσως πρέπει να αποδείξετε την αξία σας. Ο Δίας δίνει έναν αέρα αισιοδοξίας αλλά κι ευκαιρίες στα ερωτικά, καλλιτεχνικά και δημιουργικά σχέδιά σας.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/11)
Οι πιέσεις που ασκούν τα οικεία πρόσωπα ίσως χαλούν το κλίμα στο σπίτι, η ανάγκη απελευθέρωσης από συνεργασίες ή σχέσεις δεν είναι πάντα εύκολη. Η δυσφορία που αισθάνεστε, σας αναγκάζει να κάνετε μικρές επαναστάσεις, όμως οι υποχρεώσεις σας κρατούν πίσω. Ευτυχώς η Αφροδίτη βοηθά να “ανοίξετε” πανιά σε έναν άλλο κόσμο, τον κόσμο της αγάπης και της ελευθερίας. Τα μακρινά ταξίδια κι η γνώση είναι στα άμεσα ενδιαφέροντά σας. Εύνοια σε σπουδές και έρωτες με άτομα τελείως διαφορετικά από εσάς.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 22/11)
Εκτός από την αρχή της εβδομάδας, που πρέπει να προσέχετε τις ενέργειές σας σε οικονομικά θέματα που αφορούν το παρελθόν ή δράσεις στο επιχειρηματικό τομέα, κατά τα άλλα θα είναι μία ήπια εβδομάδα. Προσοχή σε λανθασμένες συναισθηματικές επιλογές και δημιουργικά σχέδια, γιατί ίσως δεν μπορείτε να διακρίνετε ακόμα την αλήθεια. Αποφύγετε να αναμείξετε τα συναισθηματικά με τα οικονομικά.

SPONSORED LINKS

"Ω, τι μπερδεμένο ιστό πλέκουμε, όταν το πρώτο που μαθαίνουμε είναι να εξαπατούμε."

Sir Walter Scott, Σκωτσέζος συγγραφέας

  • 1967 - Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας ανακοινώνει την πρώτη της επιτυχημένη δοκιμή βόμβας υδρογόνου.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2