ΖΩΔΙΑΣκορπιός

Σκορπιός: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 10-16/8/2020

Ελκυστικός, εκδικητικός και παθιασμένος ο Σκορπιός κινείται αποκλειστικά από το ένστικτό του.

24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

1ο δεκαήμερο (από 24/10 έως 2/11)
Μια ξεκούραστη εβδομάδα χωρίς εντάσεις. Δεν έχετε επιρροές από το πλανητικό σκηνικό και είναι κρίμα να μην το εκμεταλλευτείτε. Η Αφροδίτη είναι αρωγός στην προσπάθειά σας να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, να βρείτε διαφορετικούς ανθρώπους που θα σας ελκύουν και συναισθηματικά. Εύνοια από το εξωτερικό ή από νομικά και φιλοσοφικά θέματα.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/11)
Ο Ουρανός θα φέρνει «αναταράξεις» σε εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου. Στις αρχές της εβδομάδας ίσως να υπάρξουν ξαφνικές εντάσεις στον χώρο της δουλειάς ή από μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία που θα έχουν αντίκτυπο σε μια συνεργασία ή στη σχέση σας. Τελικά όμως θα μπορέσετε αργότερα να ηρεμίσετε και να ξεκουραστείτε αφού η ένταση θα εξασθενήσει.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 22/11)
Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ, έχετε μεγάλη ένταση και κουράζεστε υπερβολικά. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέχετε τις ρίξεις με τα άτομα του περιβάλλοντος, κρατήστε αποστάσεις γιατί η κατάσταση είναι τεταμένη και αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στην σωματική και ψυχική σας υγεία. Προσοχή στις μετακινήσεις. Αποστασιοποιηθείτε από επιθέσεις, βγάλτε την ψυχική ένταση σε γραπτό λόγο. Στο τέλος θα έχετε εύσημα για την εργασία σας.

"O άνθρωπος που έπαψε να φοβάται, έπαψε να νοιάζεται."

Francis H. Bradley, 1846-1924, Άγγλος φιλόσοφος

  • 1981 - Η ΙΒΜ παρουσιάζει τον πρώτο προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (PC).
    2000 - Βυθίζεται αύτανδρο στη Βόρεια Θάλασσα το ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο Κουρσκ.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2