ΖΩΔΙΑΣκορπιός

Σκορπιός: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 25-31/1/2021

Ελκυστικός, εκδικητικός και παθιασμένος ο Σκορπιός κινείται αποκλειστικά από το ένστικτό του.

24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Το πρώτο δεκαήμερο πρέπει να βάλει σε μία σειρά τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας. Οι ανατροπές δεν θα λείπουν από τον/την σύντροφο. Το τελευταίο διάστημα ξαφνιάζεστε με τις τάσεις ανεξαρτησίας που έχει ο/η σύντροφό, όσον αφορά τη σχέση σας, νευρικότητα μέσα στο σπίτι. Η Πανσέληνος επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου. Φωτίζει τους στόχους και την καριέρα σας, όμως το σπίτι απαιτεί την προσοχή σας, πρέπει να βρείτε τη “χρυσή” τομή που θα σας βγάλει από αυτά τα διαλείμματα. Στο τέλος της εβδομάδας περιμένετε πολλά από τους οικείους, όμως μην υπερβάλετε στις προσδοκίες σας. Εύνοια σε θέματα ακινήτων.

Το δεύτερο δεκαήμερο σε γενικές γραμμές θα έχει μία πιο ήπια εβδομάδα. Ο Άρης όμως θα είναι απέναντί σας από τις 27/1 και μετά, οπότε δεν θα αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή με τον/την σύντροφο σας.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει συζητήσεις και συμφωνίες για ένα ακίνητο. Επίσης πρέπει να ανοίξετε και την επικοινωνία με την οικογένειά σας. Ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα, γιατί μετά τα μέσα της εβδομάδας θα δυσκολέψουν τα πράγματα και η συνεννόηση δεν θα είναι τόσο εύκολη. Στις 28/1 παθιάζεστε με ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Ο γραπτός κι ο προφορικός λόγος θα διέπονται από πάθος. Ερωτική αλληλογραφία.

SPONSORED LINKS

"Το 80% της επιτυχίας είναι να κάνεις φιγούρα."

Γούντυ Άλλεν, Αμερικανός ηθοποιός & σκηνοθέτης

  • 1785 - Ιδρύεται το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, το πρώτο δημόσιο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2