ΖΩΔΙΑΣκορπιός

Σκορπιός: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 23-29/11/2020

Ελκυστικός, εκδικητικός και παθιασμένος ο Σκορπιός κινείται αποκλειστικά από το ένστικτό του.

24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο δίνετε πολύ από την ενέργειά σας για να αυξήσετε τα εισοδήματα. Η Αφροδίτη είναι στο δεκαήμερο σας και σας κάνει συμπαθείς στο περιβάλλον. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά και συναισθηματικά θέματα. Στις 27/11 έχετε όλη την καλή διάθεση να καταλάβετε τους ανθρώπους γύρω σας, αλλά η τάση που έχει ο/η σύντροφό σας να λειτουργεί νευρικά σας κουράζει. Ίσως να υπάρχει μια τάση ανεξαρτησίας από μέρους σας, σε σχέση με μια συνεργασία ή συγκατοίκηση.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια “εύκολη” εβδομάδα, είστε πολύ ομιλητικοί και έχετε μεγάλη έμπνευση. Αν ασχολείστε με εκδόσεις, γραπτά και καλλιτεχνικά θέματα, αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να έχετε μια ευρύτερη αναγνώριση. Συναισθηματικά θα περάσετε μια ρομαντική περίοδο.

Το τρίτο δεκαήμερο παρατηρεί και προσπαθεί να εμβαθύνει σε ότι συμβαίνει γύρω του. Αναλυτικότερα, είστε έτοιμοι να λύσετε κάθε μυστήριο και να ανιχνεύσετε μυστικά από τους άλλους και δε από τον περίγυρό σας. Έχετε μεγάλη έμπνευση και μπορείτε εύκολα να διεισδύσετε σε πιο βαθιές έννοιες. Ευχάριστη επικοινωνία και ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν. Μυστικά ίσως σας αποκαλυφθούν.

SPONSORED LINKS

"Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά."

Φρήντριχ Νίτσε

  • 1642 – Μια Ολλανδική εξερευνητική εκστρατεία με αρχηγό τον Άμπελ Τάσμαν προσέγγισε την σημερινή Τασμανία στην Αυστραλία.
    1859 - Εκδίδεται στην Αγγλία το έργο του Κάρολου Δαρβίνου η Η καταγωγή των ειδών και η πρώτη εκτύπωση εξαντλείται την πρώτη ημέρα.
    1877 - Εκδίδεται το φιλοζωικό μυθιστόρημα της Άννα Σιούελ, Η Μαύρη Καλλονή, ένα από τα περισσότερο ευπώλητα βιβλία όλων των εποχών.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2