ΖΩΔΙΑΣκορπιός

Σκορπιός: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 30/3-5/4/2020

Ελκυστικός, εκδικητικός και παθιασμένος ο Σκορπιός κινείται αποκλειστικά από το ένστικτό του.

24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

1ο δεκαήμερο (από 24/10 έως 2/11)
Στην αρχή της εβδομάδας όσοι έχετε γεννηθεί 24-26/10 καλό θα είναι να αποφύγετε τις οικογενειακές διενέξεις, κρατήστε χαμηλούς τόνους και προσέχετε τα ατυχήματα μέσα στο σπίτι. Οι πιο φιλοσοφημένοι και ψύχραιμοι θα βοηθήσουν να έρθει πάλι η γαλήνη στην οικογένεια. Επίσης θα υπάρξει και οικονομική βοήθεια από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή από κληρονομικά. Γενικά για το υπόλοιπο δεκαήμερο θα είναι μια πιο ουδέτερη εβδομάδα.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/11)
Η καθημερινότητα και θέματα υγείας, σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Έχετε όμως ανάγκη την δημιουργία αλλά και την επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα. Η ενασχόληση με νεαρά άτομα θα σας δώσει χαρά. Ρομαντική επικοινωνία με φόντο θολό ότι αφορά τις ερωτικές σχέσεις. Μεγάλη καλλιτεχνική δημιουργία, πιο πολύ σε συγγραφή με αισθησιακό περιεχόμενο.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 22/11)
Η σύνοδος του Δία-Πλούτωνα θα κρατήσει αρκετό καιρό, αυτό σημαίνει την αλλαγή του μέχρι πρότινος περιβάλλοντος. Έχετε κάνει τα ξεκαθαρίσματα σε συγγενείς και φίλους που πια δεν σας καλύπτουν και καλείστε τώρα να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Μέσα από έρευνα και ενδοσκόπηση πετυχαίνετε να δημοσιοποιήσετε μία μελέτη ή ένα συγγραφικό έργο, η επιτυχία θα είναι ανέλπιστη. Μεγάλη κοινωνικότητα, αλλαγές στον τρόπο σκέψης γιατί έχετε γίνει σοφότεροι.

"Στη ζωή μου έχω περάσει από φρικτές καταστάσεις, μερικές από τις οποίες μάλιστα συνέβησαν και στην πραγματικότητα."

Μαρκ Τουαίην

  • 1725 - Γέννηση του Τζιάκομο Καζανόβα, Ιταλού καρδιοκατακτητή και συγγραφέα

© 2002-2020 MEDIA2DAY