ΖΩΔΙΑΣκορπιός

Σκορπιός: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 19-25/4/2021

Ελκυστικός, εκδικητικός και παθιασμένος ο Σκορπιός κινείται αποκλειστικά από το ένστικτό του.

24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

1ο δεκαήμερο (από 24/10 έως 2/11)
Είναι μία καλή εβδομάδα για εσάς, αν δώσετε στον/στην σύντροφό σας την προσοχή που χρειάζεται. Θα κάνετε συζητήσεις και μικρές διαδρομές με το ταίρι σας κι ίσως είναι ευκαιρία να πείτε όλα αυτά που σας απασχολούν. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου μπορείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας, έστω με την συμφωνία να λειτουργείτε πιο ελεύθερα. Οι τάσεις ανεξαρτησίας είναι αυτό που σας ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, ίσως και να σας ωθεί να βγείτε από τα “νερά” σας.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/11)
Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου πραγματικά δεν θα βαρεθείτε καθόλου. Ο/Η σύντροφος θα σας ξαφνιάζουν με τις εκδηλώσεις αγάπης αλλά και την τάση ανεξαρτησίας που θα διατυπώνουν. Θα είστε συνεχώς σε θέση άμυνας για να εξισορροπήσετε τις αντιδράσεις. Θα κάνετε συμφωνίες με συνεργάτες ή συνεταίρους, που για σας θα είναι εκκεντρικές. Ίσως μερικές φορές να πρέπει να αντιμετωπίσετε και τα νεύρα των άλλων. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε περιορισμούς από την οικογένεια, που θα εμποδίσουν την ελευθερία κινήσεων στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Όμως στο τέλος όπως λέμε, το καλό θα νικήσει, μια συζήτηση με το ταίρι σας θα σας ηρεμήσει. Καλές συμφωνίες έπειτα από περιορισμούς.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 22/11)
Αυτή η εβδομάδα δεν θα έχει ιδιαίτερες αλλαγές αφού δεν υπάρχουν όψεις που να σας επηρεάζουν. Το περιβάλλον σας αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Ο Δίας δείχνει ότι ο χώρος του σπιτιού είναι για εσάς πηγή αισιοδοξίας. Μπορεί να κάνετε μια επέκταση σε κάποιο ακίνητο ή κάποιο μέλος να προστεθεί στην οικογένειά σας. Ο Ποσειδώνας σας δίνει έμπνευση αλλά και ρομαντισμό στις σχέσεις σας.

SPONSORED LINKS

"Κάθε άνθρωπος βλέπει στον κόσμο αυτό που έχει στην καρδιά του."

Βόλφγκανγκ Γκαίτε, Γερμανός ποιητής & φιλόσοφος

  • 1661 - Ο Κάρολος Β΄ στέφεται βασιλιάς της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ιρλανδίας στο Αββαείο του Ουέστμινστερ.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2