ΖΩΔΙΑΣκορπιός

Σκορπιός: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 29/6-5/7/2020

Ελκυστικός, εκδικητικός και παθιασμένος ο Σκορπιός κινείται αποκλειστικά από το ένστικτό του.

24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

1ο δεκαήμερο (από 24/10 έως 2/11)
Ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει τις μετακινήσεις αλλά καθυστερεί και θέματα σπουδών. Είστε σε κατάσταση αναμονής κάτι που μπορεί να σας εκνευρίσει. Άτομα από το εξωτερικό μπορεί να γυρίσουν και αυτό θα σας δώσει χαρά. Η Αφροδίτη σε ορθή φορά μπορεί να βοηθήσει σε τακτοποίηση των υποχρεώσεων προς τρίτους. Ο Άρης επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, στον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας. Ενδέχεται να υπάρχουν εντάσεις και εκνευρισμός με τους συναδέλφους στο χώρο της δουλείας. Προσοχή στην υγεία σας λόγω υπερέντασης και υπερκόπωσης.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/11)
Θέλετε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, όχι μόνο να φύγετε σε μακρινά μέρη, αλλά και να γνωρίσετε καινούργιους τρόπους ζωής που θα σας ευχαριστούν. Είστε έτοιμοι να διδαχθείτε κάτι καινούργιο, να γνωρίσετε διαφορετικούς ανθρώπους. Η έκλειψη όμως δείχνει ότι πρέπει να αφήσετε κάτι πίσω από το καθημερινό σας περιβάλλον, για να προχωρήσετε μπροστά. Κάποιες μετακινήσεις, επικοινωνίες μπορεί να «εκλείψουν», ίσως και μεταξύ συγγενών.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 22/11)
Μία περίοδος που πρέπει να εμβαθύνετε, να μελετήσετε και στο τέλος να αποσαφηνίσετε την ουσία, σε ότι σας ενδιαφέρει. Η επικοινωνία θα πάρει μια πιο ουσιαστική μορφή όπου δεν θα λείπουν και οι αναφορές στο παρελθόν. Κάποιοι από εσάς θα τα κάνετε μεγάλα ξεκαθαρίσματα στο άμεσο περιβάλλον όπως συγγενείς, φίλους, γείτονες κτλ. Ο Κρόνος επηρεάζει περισσότερο αυτή την εβδομάδα, εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου, με την αίσθηση ότι περιορίζεστε από τον κλειστό σας κύκλο. Υποχρεώσεις σε συγγενικά πρόσωπα σας βάζουν σε «καλούπια». Από την άλλη μπορείτε να βάλετε δομή και σύστημα σε κάποια μελέτη που κάνετε.

"Η ευτυχία είναι στο σαλόνι σας, μην την ψάχνετε στους κήπους των ξένων."

Douglas Jerrold, 1803-1857, Άγγλος δημοσιογράφος

  • 1913 - Υπογράφηκε στο Χατζή Μπεϊλίκ η συνθήκη ανακωχής μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας κατά τον Β' Βαλκανικό Πόλεμο.
    2004 - Πέθανε ο ηθοποιός Μάρλον Μπράντο.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2