ΖΩΔΙΑΤαύρος

Ταύρος: Μηνιαία Πρόβλεψη Μαρτίου 2020

Πεισματάρης, πρακτικός και φιλήδονος ο Ταύρος λατρεύει τις υλικές απολαύσεις όσο κανένα άλλο ζώδιο.

20 Απριλίου – 20 Μαΐου

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 30/4)
Ο Ουρανός σε όλη την διάρκεια του μήνα σας προκαλεί αναταράξεις, οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες και χρήσιμες ως ένα βαθμό. Η Αφροδίτη από 4-14/3 σας κάνει συμπαθείς και όμορφους στους γύρω σας. Θετική περίοδος για να ανανεωθείτε ψυχικά αλλά και σωματικά. Επικεντρώνεστε στον εσωτερικό σας κόσμο και προσπαθείτε να αναδιοργανωθείτε. Στο τέλος του μήνα ίσως να αισθανθείτε πίεση από άτομα κύρους και εξουσίας, αποφύγετε τις εντάσεις, και μην δουλεύετε χωρίς να ξεκουράζεστε. Η νέα Σελήνη στις 24/3 σας κάνει να απομονωθείτε, για να καταλάβετε και να αποδεχθείτε με θάρρος τα συναισθήματα που κρύβετε μέσα σας.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/5)
Δυναμική είναι η παρουσία και η αποφασιστικότητά σας για να φέρετε εις πέρας  στους στόχους και στους σκοπούς σας. Στηρίζετε την φιλοσοφία ζωής που έχετε και θέλετε να προχωρήσετε ακόμα πιο πέρα, γνωρίζοντας και καινούργιες ιδέες. Μετά τις 14/3 γίνεστε πολύ συμπαθείς και εύκολα θα μπορούσαν  να σας ερωτευθούν. Είναι η κατάλληλη εποχή και εσείς να φροντίσετε τον εαυτό σας και να αισθανθείτε πιο αισιόδοξα. Θα έχετε την τάση να είστε ρομαντικοί και να «αφήνεστε» στην καλοπέραση.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 21/5)
Σίγουρα το έχετε καταλάβει ότι οι στόχοι σας αλλάζουν και πολλές φορές πιέζεστε για αυτό, όμως σε βάθος χρόνου θα συνειδητοποιήσετε ότι όλα αυτά γίνονται για καλό. Ο Δίας σας βοηθά σε αυτή την μετάβαση που κάνετε σε διαφορετικές φιλοσοφίες και ιδέες. Στα μέσα του μήνα αποσπάται η προσοχή σας από τις παρέες σας και στο τέλος του μήνα είναι μια πολύ ερωτική περίοδος για εσάς, γίνεστε συμπαθής στους γύρω σας και αυτό σας κάνει πιο αισιόδοξους. Οι στόχοι σας μπορούν να επιτευχθούν.

"Ή είμαι ερωτευμένη και δυστυχώ με τρόπο αστείο, ή είμαι λογική και πλήττω θανάσιμα."

Μαλβίνα Καράλη, 1954-2002, Συγγραφέας & δημοσιογράφος

  • 1871 - Ξεκινά η Παρισινή Κομμούνα.
    1885 - Οι Μετί της επαρχίας του Σασκάτσουαν υπό τον Λουί Ριέλ ξεκινούν τη Βορειοδυτική Επανάσταση εναντίον του Καναδά.
    2000 - Εκλέγεται πρόεδρος της Ρωσίας o Βλαντιμίρ Πούτιν.

© 2002-2020 MEDIA2DAY