ΖΩΔΙΑΤαύρος

Ταύρος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 29/6-5/7/2020

Πεισματάρης, πρακτικός και φιλήδονος ο Ταύρος λατρεύει τις υλικές απολαύσεις όσο κανένα άλλο ζώδιο.

20 Απριλίου – 20 Μαΐου

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 30/4)
Ο ανάδρομος Ερμής, γίνεται αιτία δυσκολίας στην συνεννόηση με τους άλλους. Προσοχή σε λάθη και παραλήψεις σε έγγραφα και επικοινωνία. Καθυστερήσεις στις μετακινήσεις. Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε έξυπνες ιδέες που ίσως να είναι και λίγο πρωτοποριακές για το χαρακτήρα σας, αυτό ισχύει περισσότερο για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου. Όμως όλοι έχετε ήδη μπει στην διαδικασία της αλλαγής. Ο Άρης σας προκαλεί εσωτερική αναστάτωση.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/5)
Εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή (1/5) επιδιώκετε αλλαγές στο περιβάλλον που θα συνάδουν με τον καινούργιο τρόπο σκέψεις σας. Το δεκαήμερο σας επηρεάζεται από την έκλειψη της Σελήνης περισσότερο από τους άλλους του ζωδίου σας. Ο τρόπος που εκφράζεστε και λειτουργείτε θα διαφοροποιηθεί, κάποιες παλιές νοοτροπίες θα εκλείψουν, λόγω του ότι ο Ουρανός μπορεί να σας κάνει απρόβλεπτούς. Πρέπει να εξετάζετε αν μπορείτε να υποστηρίζετε τα λεγόμενά σας. Δεν είναι αρνητική για εσάς η έκλειψη αρκεί να δεχθείτε ότι αλλάζει το άμεσο περιβάλλον σας.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 21/5)
Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα για άλλη μια φορά σας επηρεάζει μέσα από τον τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας. Η μετάλλαξη που έχετε υποστεί στον τρόπο που βλέπετε πλέον τους ανθρώπους και την νοοτροπία τους, γίνεται επιτακτική ανάγκη για αλλαγές και της δική σας φιλοσοφίας στην θεώρηση των πραγμάτων.

"Είναι εύκολο να συντρίψουμε, στο όνομα της εξωτερικής ελευθερίας, την εσωτερική ελευθερία του ανθρώπου."

Ταγκόρ, 1861-1941, Ινδός λογοτέχνης, Νόμπελ 1913

  • 1776 - Ο Αμερικανός Πρόεδρος Τόμας Τζέφερσον διαβάζει τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, η οποία μόλις έχει λάβει την έγκριση του αμερικανικού Κογκρέσου.
    2004 - Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας νικά στον τελικό του Euro 2004 την Πορτογαλία.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2