ΖΩΔΙΑΤαύρος

Ταύρος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 23-29/11/2020

Πεισματάρης, πρακτικός και φιλήδονος ο Ταύρος λατρεύει τις υλικές απολαύσεις όσο κανένα άλλο ζώδιο.

20 Απριλίου – 20 Μαΐου

Έχετε δώσει όλη σας την προσοχή σε οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους αυτό το διάστημα, εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Ίσως γι’ αυτό να είστε τόσο νευρικοί και απότομοι με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Έχετε μια τάση να λειτουργείτε διασπαστικά αντί να κατανοήσετε τους άλλους, που το πιθανότερο είναι να έχουν καλή πρόθεση.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, ο Ερμής απέναντί σας στις αρχές της εβδομάδας σας κάνει να συνδιαλέγεστε πιο εύκολα με τους συνεργάτες και με τους ομοϊδεάτες σας. Συσπειρώνετε τις ομάδες που συμμετέχετε και πνευματικά θέματα φαίνεται ότι σας ενώνουν. Είστε υποστηρικτικοί προς τους άλλους με τον καλό σας λόγο.

Το τρίτο δεκαήμερο σε βάθος χρόνου έχει αλλάξει τη φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης. Έπειτα από γεγονότα που έχουν συμβεί σε πολλούς από εσάς,τώρα έχετε άλλα ιδανικά. Είναι μια καλή περίοδος για να επικοινωνήσετε με τους άλλους, να τους διδάξατε όσα έχετε μάθει, αλλά να διδαχθείτε και από αυτούς. Θέματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες,συγκατοικήσεις και μόρφωση είναι πολύ θετικά για εσάς.

SPONSORED LINKS

"Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά."

Φρήντριχ Νίτσε

  • 1642 – Μια Ολλανδική εξερευνητική εκστρατεία με αρχηγό τον Άμπελ Τάσμαν προσέγγισε την σημερινή Τασμανία στην Αυστραλία.
    1859 - Εκδίδεται στην Αγγλία το έργο του Κάρολου Δαρβίνου η Η καταγωγή των ειδών και η πρώτη εκτύπωση εξαντλείται την πρώτη ημέρα.
    1877 - Εκδίδεται το φιλοζωικό μυθιστόρημα της Άννα Σιούελ, Η Μαύρη Καλλονή, ένα από τα περισσότερο ευπώλητα βιβλία όλων των εποχών.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2