ΖΩΔΙΑΤαύρος

Ταύρος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 10-16/5/2021

Πεισματάρης, πρακτικός και φιλήδονος ο Ταύρος λατρεύει τις υλικές απολαύσεις όσο κανένα άλλο ζώδιο.

20 Απριλίου – 20 Μαΐου

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 30/4)
Είναι μια ήρεμη εβδομάδα, δεν επηρεάζεστε από όψεις αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται κι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε και κάποια έξοδα που θα σας δώσουν χαρά. Ο Δίας από τις 14/5 και μετά επηρεάζει θετικά περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου δίνοντάς σας την ευκαιρία για επέκταση μέσα με συλλογικούς χώρους, πιθανόν να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/5)
Οι εντάσεις και τα αναπάντεχα δεν θα λείπουν. Μπορεί να αφορούν ξαφνικές μετακινήσεις ή συζητήσεις που θα αφορούν κάτι πολύ προχωρημένο και διαφορετικό. Σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να έχετε μια συμφωνία που αφορά την καριέρα και τους στόχους σας.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 21/5)
Ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερο σας και είναι εμφανής η ζωτικότητα και η δημιουργία σας. Στα μέσα της εβδομάδας γίνεστε το επίκεντρο σε παρέες και φίλους. Αν οι ομάδες που συναναστρέφεστε είναι καλλιτεχνικές ή έχουν πνευματικά ενδιαφέροντα, θα επικρατεί η ευαισθησία κι ο αλτρουισμός. Η νέα Σελήνη βοηθά να κάνετε μια νέα αρχή σε κοινωνικό και συναισθηματικό (ψυχολογικό) επίπεδο και να βγείτε προς τα έξω. Βάλτε στόχο να αρχίστε κάτι καινούργιο που θα σας ικανοποιεί και σε ψυχολογικό επίπεδο.

SPONSORED LINKS

"Πρέπει να συνεχίσουμε επειδή δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω."

Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, Σκωτσέζος συγγραφέας

  • 1929 - Λαμβάνει χώρα στο Χόλυγουντ η πρώτη τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2