ΖΩΔΙΑΤαύρος

Ταύρος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 30/3-5/4/2020

Πεισματάρης, πρακτικός και φιλήδονος ο Ταύρος λατρεύει τις υλικές απολαύσεις όσο κανένα άλλο ζώδιο.

20 Απριλίου – 20 Μαΐου

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 30/4)
Στις αρχές της εβδομάδας πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά την δουλειά σας οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Έχετε πολλές ευθύνες αλλά και πιέσεις με τον ανταγωνισμό να ανεβάζει την ένταση. Άτομα με κύρος ή μεγαλύτερα στην ηλικία θα σας φτάσουν σε οριακά σημεία. Θέλετε να προοδεύσετε αλλά πρέπει να τηρείτε και τους «κανόνες». Η κοινωνική καταξίωση είναι το μέλημά σας. Τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται από την σωστή διαχείριση στην επιχείρηση σας ή από κάποιο άτομο με κύρος που σας στηρίζει.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/5)
Μένετε μέσα και σχεδιάζετε για το μέλλον, προς στιγμής δεν μπορεί να βγει κάποια δράση προς τα έξω. Οι παρέες σας ή οι ομάδες που συμμετέχετε σας βοηθούν με την λεκτική τους συμπαράσταση. Όμως και εσείς επικοινωνείτε με τους ομοϊδεάτες σας έτσι ώστε να τους καθησυχάσετε ακόμα και λέγοντας πράγματα που δεν ισχύουν. Καλλιτεχνική δημιουργία και επικοινωνία μέσα σε ομάδες.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 21/5)
Οι αλλαγές στους στόχους και στους σκοπούς δεν έγιναν τυχαία αλλά μέσα από την δική σας ενδοσκόπηση. Έχετε όμως βαθιά επιρροή και από τις παρέες, ομάδες που συμμετέχετε. Αποφύγετε το φανατισμό, αλλά αναζητήστε μια φιλοσοφία που σας ταιριάζει. Τα μακρινά ταξίδια σας εξιτάρουν, όπως και η θρησκευτική συνείδηση. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν ριζικά στην ζωή σας, μέσα από γνώση θα έχετε την επιτυχία που αναζητάτε.

"Στη ζωή μου έχω περάσει από φρικτές καταστάσεις, μερικές από τις οποίες μάλιστα συνέβησαν και στην πραγματικότητα."

Μαρκ Τουαίην

  • 1725 - Γέννηση του Τζιάκομο Καζανόβα, Ιταλού καρδιοκατακτητή και συγγραφέα

© 2002-2020 MEDIA2DAY