ΖΩΔΙΑΤαύρος

Ταύρος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 1-7/3/2021

Πεισματάρης, πρακτικός και φιλήδονος ο Ταύρος λατρεύει τις υλικές απολαύσεις όσο κανένα άλλο ζώδιο.

20 Απριλίου – 20 Μαΐου

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 30/4)
Η Αφροδίτη ευνοεί την κοινωνική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς βιώνετε αλλαγές, αλλά αυτή εβδομάδα οι φίλοι κι οι παρέες είναι δίπλα σας. Ίσως από μία παρέα αναπτυχθεί και μία ξαφνική συναισθηματική σχέση. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου θα έχετε έξτρα έξοδα και θα αγωνίζεστε να κρατήσετε τα οικονομικά σε ισορροπία. Αποφύγετε τις άσκοπες αγορές. Ο Ουρανός επηρεάζει άμεσα εσάς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του δεκαήμερου κι αφού  δεν μπορείτε να αποφύγετε τις αλλαγές, δεν έχετε παρά να συμπλεύσετε.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/5)
Πολλές συζητήσεις και συμφωνίες για επαγγελματικά θέματα ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, αλλά πρέπει να επιλέξετε σωστά, μην “χαθείτε” στα σχέδια και στα γραφειοκρατικά θέματα. Αισιόδοξες προοπτικές για την καριέρα σας.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 21/5)
Είναι μία καλή εβδομάδα, απαλλαγμένη από μεγάλη ένταση για όλους μετά τις 4/3. Ο Ποσειδώνας επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του δεκαήμερου, φέρνοντάς σας πιο κοντά σε πνευματικές ομάδες ή παρέες. Ίσως δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τις ιδέες που ενστερνίζονται, γι’ αυτό πρέπει να περιμένετε να ξεκαθαρίσει το “τοπίο”.

SPONSORED LINKS

"«Μίντια» είναι μια λέξη που έχει καταντήσει να σημαίνει κακή δημοσιογραφία."

Γκράχαμ Γκρην, Βρετανός συγγραφέας

  • 1948 - Τα Δωδεκάνησα ενσωματώνονται επισήμως στην Ελλάδα.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2