#winelover seminar: Νέος κύκλος τον Σεπτέμβριο!

Ο νέος κύκλος του #winelover seminar, τον οποίο ζητάτε επίμονα πριν καν τελειώσει ο προηγούμενος, ξεκινάει στις 19 Σεπτεμβρίου. Δηλώστε συμμετοχή κατεπειγόντως!...
#winelover seminar: Νέος κύκλος τον Σεπτέμβριο!
Αν και ο τελευταίος κύκλος άργησε να τελειώσει (είχε καλοκαιριάσει για τα καλά δηλαδή), οι επίσημες συναντήσεις του #winelover seminar διακόπηκαν τελικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Όχι όμως και οι ανεπίσημες. Με δοκιμές κρασιών σε στέκια γνωστά κι αγαπημένα, με φαγοπότια με επικές οινοποσίες, με εκδρομές σε Καπανδρίτι, Εύβοια και, εσχάτως, Νεμέα (εκκρεμεί και η Νάουσα σε λίγες μέρες για τρύγο Ξινόμαυρου και όχι μόνο...), το καλοκαίρι πέρασε όμορφα και απολαυστικά!
 
Έτσι, τώρα που μπαίνει ο Σεπτέμβριος, εμείς δεν λέμε "κάθε κατεργάρης στον πάγκο του". Απλά παίρνουμε πάλι τη θέση μας μπροστά στα ποτήρια και τα πτυελοδοχεία μας και ξαναρχίζουμε. Και κάπως έτσι ξαναρχίζει και άλλος ένας κύκλος του #winelover seminar, ο πρώτος της νέας σεζόν, η ζήτηση για τον οποίον τους τελευταίους μήνες ήταν και είναι καταιγιστική!
 
Ο νέος κύκλος, λοιπόν, θα ξεκινήσει την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου. Όπως πάντα, θα ολοκληρωθεί σε 8 εβδομαδιαίες συναντήσεις. Κάθε συνάντηση διαρκεί περίπου 2 ώρες και περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό (γευσιγνωσία κρασιών) μέρος, πάντα με γνώμονα την γνωριμία με τα αντιπροσωπευτικότερα κρασιά και τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές περιοχές του Ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να μεταδώσει τις βασικές γνώσεις και εμπειρίες που χρειάζεται ένας ερασιτέχνης οινόφιλος για να απολαμβάνει πραγματικά το καλό κρασί με κάθε ευκαιρία, αλλά και για να είναι συνειδητοποιημένος αγοραστής και καταναλωτής κρασιού στο σπίτι, στο εστιατόριο, στην κάβα ή το σούπερ μάρκετ.
 
Το Σεμινάριο θα λαμβάνει χώρα κάθε Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στον όμορφο χώρο της εταιρείας Foodstandard στα Σίδερα Χαλανδρίου (Ύδρας 5). Το κόστος είναι €250.
 
Περιμένω τις ερωτήσεις και τις εγγραφές σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] το συντομότερο, καθώς οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες και σε μεγαλύτερη ζήτηση από ποτέ!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v