Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWi love it

Η παρουσίαση της συλλεκτικής μαρινιέρας του Gaultier

Η παρουσίαση της συλλεκτικής μαρινιέρας του Gaultier

Στο Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της μαρινιέρας και του t-shirt που σχεδίασε ο Jean Paul Gaultier προς τιμήν της Μελίνας Μερκούρη, μέσα από ένα δημιουργικό installation που επιμελήθηκε η σκηνογράφος και ενδυματολόγος Εύα Νάθενα
Με πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη και στόχο τη στήριξη των σκοπών του, ο διάσημος σχεδιαστής μόδας επιμελήθηκε το σχεδιασμό της συλλεκτικής μαρινιέρας και του συλλεκτικού t-shirt που φέρουν την υπογραφή του, βασιζόμενος σε δύο φωτογραφίες της Μελίνας Μερκούρη από τους θρυλικούς φωτογράφους Douglas Kirkland και Bill Yoscary που τις παραχώρησαν δωρεάν. Για τον ίδιο φιλανθρωπικό σκοπό φωτογραφήθηκαν με τη συλλεκτική μαρινιέρα ο Σάκης Ρουβάς και η Μαρία Ναυπλιώτου , στηρίζοντας τη σημαντική αυτή προσπάθεια.  Τα δύο αντικείμενα πωλούνται σε περιορισμένο αριθμό στο Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη, στα πωλητήρια και το e-shop του Μουσείου Μπενάκη και στη boutique Luisa στην Αθήνα. Οι τιμές πώλησης είναι 60 ευρώ για το T-shirt και 80 ευρώ για τη μαρινιέρα.


SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v