Ζara: ανοίγει το online κατάστημά της στην Ελλάδα

Το online κατάστημα Zara θα αρχίσει να υποδέχεται τους πελάτες του στην Ελλάδα από αύριο 5 Μαρτίου. Πρόκειται για ένα νέο σταθμό στην επέκταση της επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου της εταιρίας Zara σε όλες τις αγορές στις οποίες είναι παρούσα. Η ιστοσελίδα Zara, www.zara.com/gr , θα προσφέρει στους online αγοραστές την πλήρη γκάμα εμπορευμάτων για γυναίκες, άντρες και παιδιά, η οποία υπάρχει και στα εμπορικά καταστήματα.


Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία αγοράς, φιλική προς τον χρήστη, και να επιτρέψει στους λάτρεις της μόδας να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με τα διαθέσιμα προγράμματα πλοήγησης, όπου η εταιρία Zara έχει online καταστήματα. 


Τα προϊόντα που πωλούνται online έχουν τις ίδιες τιμές με αυτά που βρίσκονται στα καταστήματα Zara, ενώ οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν είτε την παράδοση κατ' οίκον, είτε την αποστολή των αγορών τους στο κατάστημα της επιλογής τους, απ' όπου και θα τα παραλάβουν.




Η παράδοση θα γίνεται δωρεάν αν ο πελάτης επιλέξει να παραλάβει τις αγορές του σε κάποιο κατάστημα Zara, (θα χρειαστούν 4 ως 6 εργάσιμες μέρες). Υπάρχουν επίσης άλλοι δύο τρόποι παραλαβής:

- Απλή (3,95 EUR): 3-5 εργάσιμες μέρες

- Επείγουσα (9,95 EUR): 2-3 εργάσιμες μέρες

Σε περίπτωση αποστολής στα νησιά, οι χρόνοι αποστολής αυξάνονται κατά 1-2 εργάσιμες μέρες.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v