Anaskela, η πιο χρηστική και στυλάτη travel πετσέτα

Η Anaskela ιδρύθηκε από την Melissa και Jana, δύο παιδικές φίλες που μεγάλωσαν στην Αθήνα και οραματίστηκαν μια χρηστική αλλά και ταυτόχρονα στυλάτη travel πετσέτα.
Anaskela, η πιο χρηστική και στυλάτη travel πετσέτα

Η Anaskela ιδρύθηκε από την Melissa και Jana, δύο παιδικές φίλες που μεγάλωσαν στην Αθήνα και οραματίστηκαν μια χρηστική αλλά και ταυτόχρονα στυλάτη travel πετσέτα.

Η πρώτη συλλογή, η Geometria, παρουσιάστηκε τον Μάιο του 2019. Πρόκειται για μια τολμηρή συλλογή από πετσέτες ταξιδιού με εντυπωσιακές εκτυπώσεις και λειτουργικό σχεδιασμό ενώ είναι φτιαγμένη με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.



Η κάθε πετσέτα τις συλλογής Geometria έχει διαστάσεις 180 x 90 εκ. H μπροστινή πλευρά παρουσιάζει ένα δυναμικό γεωμετρικό σχέδιο εμπνευσμένο από τα σχήματα και την κίνηση της θάλασσας, από την Ελλάδα και όλη τη φυσική ομορφιά της. Το ελληνικό στοιχείο αποτελεί την μεγαλύτερη έμπνευση για τις πετσέτες Anaskela και βρίσκεται με αφηρημένο τρόπο σε κάθε σχέδιο. Το πίσω μέρος της πετσέτας είναι μονόχρωμο,  ενώ ένα αδιάκοπο τελείωμα πλαισιώνει τις στρογγυλεμένες γωνίες.

Η πετσέτα  Anaskela είναι απίστευτα ελαφριά. Είναι φτιαγμένη από ύφασμα που μοιάζει με σουέντ, λεπτό αλλά εξαιρετικά απορροφητικό, συμπαγές και ιδανικό για ταξίδια. Η άμμος δεν προσκολλάται στο ύφασμα (ανακινείται αμέσως) και στεγνώνει μέσα σε λίγα λεπτά. Οι πετσέτες Geometria έρχονται σε μια πολυχρηστική βαμβακερή θήκη, ενώ η συλλογή Geometria Kids, που αποτελείται από 4 μίνι εκδόσεις των μοτίβων απο τη συλλογή Geometria, διατίθεται επίσης σε μια χαριτωμένη μικρότερη θήκη.

Η συλλογή «Under the Palms» κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2020. Αποτελείται από 6 πετσέτες ελαφρώς μικρότερες σε μέγεθος (160 x 90 cm) με ένα πιο μίνιμαλ στυλ. Διακριτικές αλλά ταυτόχρονα επιβλητικές, τα κομψά μοτίβα από τις πετσέτες αυτής της συλλογής, αντανακλούν το φως σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, τον ήλιο να ανατέλλει και να δύει πάνω από τη θάλασσα και τον ορίζοντα. Φανταστείτε να βρίσκεστε κάτω από έναν φοίνικα και να βλέπετε το φως να αλλάζει!



Οι πετσέτες Anaskela είναι πολλαπλής χρήσης- πάρτε την οπουδήποτε, στην παραλία και την πισίνα, στη γιόγκα ή στο κάμπινγκ, σε μία εκδρομή στο βουνό ή και ένα Σαββατοκύριακο με ιστιοπλοϊκό.
Και το σημαντικότερο! Φτιάχνονται χρησιμοποιώντας ένα νήμα που δημιουργήθηκε από επαναχρησιμοποιημένα πλαστικά μπουκάλια, διατηρώντας έτσι αυτά τα μπουκάλια μακριά από τις χωματερές και τους ωκεανούς.

Εμπνευσμένες από την άνεση και τον σεβασμό στο φυσικό μας περιβάλλον, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στο στιλ ή την ομορφιά, οι πετσέτες  Anaskela είναι πρωτοποριακές στο είδος τους και αποτελούν την καινοτομία που θα απογειώσει το ταξίδι σου!

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v