Προτάσεις για μια αξέχαστη Valentine's day

Την ημέρα των ερωτευμένων, επισκεφθείτε το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο, τα πιο πρωτότυπα δώρα καθώς και ένα μοναδικό γλυκό για ερωτευμένους, που δημιούργησε ο καταξιωμένος Γάλλος Chef Pâtissier Arnaud Larher σε δύο γευστικούς συνδυασμούς.
Προτάσεις για μια αξέχαστη Valentines day

Την ημέρα των ερωτευμένων, επισκεφθείτε το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο, τα πιο πρωτότυπα δώρα καθώς και ένα μοναδικό γλυκό για ερωτευμένους, που δημιούργησε ο καταξιωμένος Γάλλος Chef Pâtissier Arnaud Larher σε δύο γευστικούς συνδυασμούς. 

Aφεθείτε στην απόλυτη ευεξία του βραβευμένου GB Spa.
Χαρίστε στους αγαπημένους σας ένα ταξίδι αναζωογόνησης και χαλάρωσης, αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με μία συλλογή από αυθεντικές περιποιήσεις σώματος και προσώπου καθώς και θεραπείες spa υγείας και ομορφιάς που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι θεραπευτές του spa.
https://www.gbspa.gr/treatments/spa-packages-half-day-retreats



Εμπειρία Διαμονής

Ζήστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και απολαύστε μία ρομαντική ατμόσφαιρα στα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της Αθήνας. Επισκεφθείτε τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George για να γιορτάσετε την πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου και απολαύστε μία συλλογή προνομίων μέσα σε ένα πακέτο διαμονής το οποίο περιλαμβάνει:

Hotel Grande Bretagne

Απολαύστε:

- Καθημερινό πρωινό στο δωμάτιο

- Σαμπάνια και φράουλες με σοκολάτα κατά την άφιξη

- Δωρεάν late check out στις 16.00, κατόπιν διαθεσιμότητας

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για διαμονές μεταξύ 13 έως και 15 Φεβρουαρίου 2020.

King George Hotel

- Καθημερινό πρωινό στο δωμάτιο

- Μπουκάλι Bava Moscato D’Asti & Κουτί με Μακαρόν

- Δωρεάν late check out στις 16.00, κατόπιν διαθεσιμότητας

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για διαμονές μεταξύ 13 έως και 15 Φεβρουαρίου 2020.

Ρομαντική Γαστρονομική Εμπειρία

Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ζήστε την εμπειρία μίας μοναδικά ειδυλλιακής ατμόσφαιρας και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσεων στο εστιατόριο GB Roof Garden & Tudor Hall. Απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο με θέα τα ιστορικά μνημεία της πόλης.

GB Roof Garden
Valentine’s Dinner Menu: 85€/άτομο

Tudor Hall

Valentine’s Dinner Menu: 75€/άτομο


Ρομαντικό Σαββατοκύριακο στο Hilton Αθηνών

Στις 14 Φεβρουαρίου, ο εντυπωσιακός μπουφές του Βυζαντινού υποδέχεται τους ερωτευμένους με πλήθος γευστικών προτάσεων, όπως στρείδια, γαρίδες με κάρυ, σούσι, αλλά και Rib-Eye με τα συνοδευτικά του, ραβιόλι από παντζάρι με γέμιση καβούρι, σολομό με σος chardonnay, μοσχαρίσια ταλιάτα, ζυμαρικά Alfredo που ετοιμάζονται μπροστά σας.

Ο μπουφές γλυκών επιφυλάσσει λαχταριστές εκπλήξεις: τρούφες, μακαρόν, μους σοκολάτας με φρούτα του πάθους, κέικ red velvet, μαρέγκες με βατόμουρα και σιντριβάνι σοκολάτας για να γαρνίρετε φρέσκα φρούτα και ζαχαρωτά! Αν πάλι προτιμάτε set μενού με θέα στην Ακρόπολη, κάνετε κράτηση στο Galaxy Private Room, την αίθουσα δεξιώσεων που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Galaxy Bar,  και απολαύστε την ιεροτελεστία ενός ολοκληρωμένου gourmet δείπνου 6 πιάτων και μάλιστα με το ανάλογο wine pairing, ατενίζοντας τη φωτισμένη Αθήνα. 

Μετά το δείπνο, το πιθανότερο είναι να μη χρειαστεί να οδηγήσετε, γιατί αξίζει να επωφεληθείτε από την εορταστική προσφορά διαμονής (από €169 με πρωινό). Απολαύστε μια αξέχαστη νύχτα σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στην Ακρόπολη και ξεκινήστε το Σαββατοκύριακο σας με πλούσιο πρωινό στο κομψό εστιατόριο Βυζαντινό.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Hiltonia Spa για μπάνιο στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, χαμάμ και υδρομασάζ. Απολαύστε ένα πρωτότυπο μασάζ για ζευγάρια στη διπλή καμπίνα του Hiltonia Spa. Σταγόνες λιωμένου κεριού με το αιθέριο έλαιο της προτίμησής σας- κίτρο, ελιά ή λεβάντα- θα αγκαλιάσουν το σώμα σας και θα σαγηνεύσουν τις αισθήσεις σας.    

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 210 7281000 ή επισκεφθείτε το www.hiltonathens.gr 

 

NJV Athens Plaza
Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το ταίρι σας στο εστιατόριο The Parliament του NJV Athens Plaza, απολαμβάνοντας ένα ρομαντικό δείπνο 6 πιάτων, με τις μοναδικές γεύσεις του Chef Νίκου Γιαννόπουλου και επιδόρπιο φτιαγμένο από τον Pastry Chef Διονύση Αλέρτα. 

Το δείπνο Valentines 6 πιάτων στο ανανεωμένο The Parliament περιλαμβάνει μια μοναδική γευστική εμπειρία με Λευκή Ψαρόσουπα με Σχοινόπρασο, κρουτόν & σάλτσα “Harissa”, Σαλάτα Καβούρι με Mango & σάλτσα κρέμα Lime, Μυλοκόπι κονφί σε αλατισμένο βούτυρο & πουρέ Πατάτας με ελληνική Τρούφα, Φιλέτο μοσχαρίσιο στη σχάρα πάστα Ελιάς καλαμών & ψητά Λαχανικά με θυμαρίσιο Μέλι και για επιδόρπιο Σαμπλέ Κακάο με Αμυγδαλόκρεμα Φυστίκι, κρέμα Framboise & αφράτη κρέμα Βανίλια με σάλτσα από κόκκινα Φρούτα.



Στο δείπνο περιλαμβάνεται μία φιάλη house-wine / 2 άτομα. Τη ρομαντική βραδιά ντύνει με την υπέροχη φωνή του ο ΔΑΚΗΣ συνοδευόμενος από τον Πάνο Δέρβο και την Ελενα Περβαινά. (105€/άτομο).

Τηλ. κρατήσεων: (+30) 210 335240

 

Valentine’s Day @ Academias Hotel
Το Academias Hotel σας προσκαλεί να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην καρδιά της Αθήνας, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό μενού στο υψηλής αισθητικής Symposium Restaurant. Η διακεκριμένη ομάδα του εστιατορίου έχει ετοιμάσει για αυτή την ξεχωριστή βραδιά ένα ευφάνταστο μενού για δύο με πλούσια αρώματα κι εκρηκτικές γεύσεις που θα αποπλανήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. 



Ο σεφ θα σας καλωσορίσει με ένα ποτήρι Prosecco, συνοδευόμενο από California Roll Sushi ενώ ακολουθεί ταρτάρ τόνου με φρούτα του πάθους, αβοκάντο και ζελέ από ρόδι. Η βραδιά συνεχίζεται με χτένια σωτέ, συνοδευόμενα από πουρέ φάβας αρωματισμένο με τρούφα, τραγανό τσορίθο και μπισκ αστακού. Το μενού περιλαμβάνει επίσης presa iberico με πουρέ σελινόριζας, άγρια μανιτάρια, πίκλα από αχλάδι και σάλτσα ανανά. Γλυκός επίλογος, μία κρέμα από σοκολάτα guanaja, αρωματισμένη με αστεροειδή γλυκάνισο και σορμπέ κόκκινων φρούτων. Οι πρωτότυπες γευστικές δημιουργίες και η ρομαντική ατμόσφαιρα του Symposium Restaurant υπόσχονται μία αξέχαστη βραδιά με το έτερον ήμισυ!



Το Academias Hotel έχει ετοιμάσει όμως μια ακόμα έκπληξη για εκείνους που θέλουν να περάσουν την πιο ερωτική μέρα του χρόνου και μαζί και μόνοι! Το Aether Rooftop του ξενοδοχείου με τη συναρπαστική θεά, μεταμορφώνεται στο πιο ρομαντικό σκηνικό για όσους θέλουν να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά με το άλλο τους μισό, την παρέα ή όποιον εκείνοι αγαπούν! Ο αγαπημένος Ηλίας Φραγκούλης έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο ερωτικό ρεπερτόριο με τραγούδια από ολόκληρο τον κόσμο που έδωσαν έμπνευση σε φλογερούς έρωτες και υπόσχεται μια βραδιά με πολύ ρυθμό και ανεβασμένη διάθεση!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3670063

https://www.academiashotel.com/

 

Η πιο γλυκιά ιστορία αγάπης γράφεται στα Ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη
Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, υποδέχεται την πιο ερωτική ημέρα και γραφεί τη δική του μοναδική ιστορία αγάπης με προτάσεις που σιγουρά θα ερωτευτείτε! Μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, μαγευτικά live μουσικά σχήματα, αναζωογονητικές θεραπείες Spa, αλλά και πολυτελείς αποδράσεις με μαγευτική θέα είναι ότι χρειάζεστε για μια λαμπερή ιστορία αγάπης.

Divani Caravel - JuJu Bar & Restaurant
Για την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου το ατμοσφαιρικό JuJu Bar & Restaurant στην καρδιά της     Αθήνας έχει σχεδιάσει για εσάς μια μοναδική εμπειρία Full In Love!  Ο αιώνιος έφηβος Πασχάλης με την μπάντα του θα σας ταξιδέψει μουσικά στις πιο ρομαντικές εποχές και θα σας προσφέρει μία κεφάτη μουσική παράσταση με τα ωραιότερα και αγαπημένα τραγούδια του από τους Olympians μέχρι και σήμερα! 



Το μενού για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου περιλαμβάνει:

Tαρτάρ βασιλικού καβουριού με πικάντικη Ασιατική σαλάτα & λάδι τρούφας

Black Angus rib eye steak σχάρας με πατάτες Σαντορίνης σωτέ & baby λαχανικά σχάρας
       ή
Σολομός crispy skin με γλυκόξινη σάλτσα & φασολάκια σόγιας με μάνγκο

“Divine Love Story” Μους σοκολάτας Illanka με πέρλες blueberry & σάλτσα φράουλας

70€ |άτομο

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 7207000

http://mob.divanis.com/mob/Valentine2020.pdf

 

Grecotel Pallas Athena
Στην καρδιά της Αθήνας σας υποδέχεται το Grecotel Pallas Athena, μία αίσθηση πολυτελούς downtown κατοικίας, με υπέροχες συλλογές έργων τέχνης που κοσμούν όλους τους χώρους. Επιλέξτε ένα από τα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικά δωμάτια, διακοσμημένα από έργα και τοιχογραφίες avant garde καλλιτεχνών και απολαύστε ένα εμπνευσμένο ρομαντικό δείπνο με «Αφροδισιακό μενού» σε ένα art chic περιβάλλον με ζωντανή μουσική από τους Manouchedrome και θέα τη φωτισμένη νεοκλασική πλατεία Κοτζιά.



Αφροδισιακό δείπνο 69€ ανά άτομο (μενού 5 πιάτων, μια φιάλη 375ml, Semeli Ορεινός Ήλιος), υπό τους ήχους ατμοσφαιρικής ζωντανής μουσικής)

Be my Valentine πακέτο με διαμονή και δείπνο από 169€

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v