The Magic Pleasure Store is back

Tο πιο απολαυστικό κατάστημα άνοιξε ξανά τις πόρτες του στο κέντρο της Αθήνας και μας περιμένει για μια μοναδική εμπειρία σοκολάτας και παγωτού!



Το παγωτό Magic, με αφορμή τον περσινό εορτασμό των 25 χρόνων Magic , δημιούργησε ένα μοναδικό, υψηλών προδιαγραφών κατάστημα, που αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις του παγωτού και της σοκολάτας . Το Magic Pleasure Store λοιπόν μετά την τεράστια επιτυχία και χιλιάδες πιστούς pleasureseekers , συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την απόλαυση! 


Στο Magic Pleasure Store, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε βήμα προς βήμα, το δικό σας μοναδικό παγωτό Magic με τη βοήθεια των Pleasure Makers, που θα σας καθοδηγήσουν σε ένα μαγικό ταξίδι στη γεύση και στην απόλαυση της σοκολάτας και του παγωτού Magic.


Εκτός από τα all time classic αγαπημένα toppings, όπως καραμελωμένο αμύγδαλο, μπισκότο, καρύδα, αλατισμένο φιστίκι ή τριμμένο χώνακι με κομματάκια σοκολάτας , έρχονται νέα, ανατρεπτικά toppings που σας δίνουν τη δυνατότατα για άπειρους συνδυασμούς με  την βελούδινη σοκολάτα Magic, ενώ εγγυώνται ένα απίθανο αποτέλεσμα! Οι ανανεωμένες γευστικές προτάσεις για toppings ξεκινούν από  πεπόνι, φράουλα, cranberry, κόκκους ρυζιού με κακάο, λιναρόσπορο, ηλιόσπορο και πολύχρωμη ζάχαρη μέχρι ποπ κορν με αλάτι ή καραμελωμένο, πιπερόριζα, μούσλι με τροπικά φρούτα, χαλβάς και τσίλι. 


Η διαδικασία για να δημιουργήσετε το δικό σας Magic είναι απλή:

Αρχικά επιλέγετε έως 3 toppings με τα οποία θα γαρνίρετε το παγωτό σας. Σας περιμένει μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές γαρνιτούρες. Διαλέξτε ανάμεσα στα κλασσικά , στα ιδιαίτερα και στα πιο ανατρεπτικά.



Στη συνέχεια διαλέγετε τη βάση του Magic σας.  Επιλέξτε ανάμεσα σε βελούδινο παγωτό βανίλια ή σοκολάτα σαν βάση για το παγωτό σας.


Τέλος διαλέγετε τη Magic σοκολατένια επικάλυψη. Επιλέγετε σε ποιο από τα 3 είδη σοκολάτας Magic (κλασσική, λευκή ή μαύρη) προτιμάτε να βυθιστεί μέσα το παγωτό σας και ο Pleasure Maker θα δημιουργήσει μπροστά σας το δικό σας μοναδικό παγωτό ξυλάκι Magic!




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v