H Μαίρη Συνατσάκη παρουσιάζει τα must-have παπούτσια της σεζόν!

Mετά την κυκλοφορία της Sneakers Collection της , που έγινε αμέσως best-seller, η Μαίρη Συνατσάκη μας καλεί να ανακαλύψουμε τη νέα συλλογή που υπογράφει για τον φετινό χειμώνα σε συνεργασία με την αγαπημένη ελληνική εταιρία υποδημάτων EnvieShoes.
H Μαίρη Συνατσάκη παρουσιάζει τα must-have παπούτσια της σεζόν!

Mετά την κυκλοφορία της Sneakers Collection της , που έγινε αμέσως best-seller, η Μαίρη Συνατσάκη μας καλεί να ανακαλύψουμε τη νέα συλλογή που υπογράφει για τον φετινό χειμώνα σε συνεργασία με την αγαπημένη ελληνική εταιρία υποδημάτων EnvieShoes.  



Η κολεξιόν Mairiboo for Envie Shoes Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020 περιλαμβάνει εννέα ολοκαίνουργια σχέδια με κύριο χαρακτηριστικό, όπως πάντα, την άνεση και έντονο το στοιχείο του cool. 



Κυρίαρχοι του παιχνιδιού αποδεικνύονται για μία ακόμη φορά τα αρβυλάκια, οι μπότες, τα μοκασίνια και oι γόβες, στις ζεστές αποχρώσεις του χειμώνα, όπως καφέ, γκρι, χακί και φυσικά μαύρο και μπορντό, σε δυναμικές αλλά ταυτόχρονα all-time-classic γραμμές, για όλες τις ώρες. Και η Μαίρη φρόντισε να μας χαρίσει τις πιο εντυπωσιακές και ευκολοφόρετες εκδοχές τους! 

Τα συναρπαστικά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη συλλογή να ξεχωρίζει από όλες τις προηγούμενες, είναι ότι για πρώτη φορά και μετά από επιθυμία και έρευνα χρόνων, δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου δέρμα στα αγαπημένα μας Mairiboo For Envie σχέδια, αφού και οι κλασικοί δερμάτινοι πάτοι έχουν πλέον αντικατασταθεί με ένα νέο καινοτόμο microfiber υλικό, που είναι οικολογικό, βιοδιασπώμενο και συγχρόνως αναπνεόμενο αντιβακτηριδιακό και αντιιδρωτικό, για μέγιστη αίσθηση άνεσης. 



Αναζητήστε τώρα όλα τα σχέδια της συλλογής Mairiboo For Envie Shoes Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020 online στο EnvieShoes.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. 





 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v