Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWfashion

H Ergon Mykonos εγκαινίασε νέα gallery boutique στο κέντρο της Αθήνας

H Ergon Mykonos εγκαινίασε νέα gallery boutique στο κέντρο της Αθήνας

Η οικολογική συνείδηση συναντά την μόδα στην της οδού Θησέως, όπου παρουσιάζονται όλες τις δημιουργίες της Ergon Mykonos από την πρώτη συλλογή του 2016 μέχρι σήμερα.

Η ιδέα για έναν χώρο όπου η καλλιτεχνική δημιουργία συναντά την μόδα, η urban αισθητική φλερτάρει το καλοκαίρι και το lifestyle γίνεται προσιτό, έγινε πραγματικότητα στον πρώτο όροφο ενός παλιού νεοκλασικού κτηρίου με μεγάλα παράθυρα και θέα την σύγχρονη Αθήνα.


 
Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν  στον χώρο τoυ showroom που μοιάζει περισσότερο με οικία παρά με boutique. Tον χαρακτηρίζει ότι ακριβώς χαρακτηρίζει ένα σπίτι και είναι διαμορφωμένος σαν ένα ζωντανό σπίτι, όπου μέσα ζει η οικογένεια της Εrgon Μykonos, ανταλλάσσει ιδέες, δημιουργεί μα πάνω απ’ όλα υποδέχεται τους «καλεσμένους» με ή χωρίς ραντεβού όπως ακριβώς κάνουν οι φίλοι.

Οι «καλεσμένοι» μπορούν να δουν  και να μάθουν πως κατασκευάζονται οι iconic εσπαντρίγιες της ΕrgonMykonos, να ταυτιστούν  με τη δημιουργικότητα και τη μοναδικότητα των προϊόντων του brand και να εμπνευστούν από την ελληνική ιστορία και παράδοση, που εκφράζεται με σύγχρονο τρόπο μέσα στις συλλογές του.

Το shopping γίνεται εύκολο, χαλαρό με την συνοδεία κλασικής μουσικής και μετατρέπεται σε μοναδική εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα.


 
O χώρος είναι εντυπωσιακός και διασπάται αρμονικά από μικρότερα δωμάτια εργασίας και έκθεσης, ενώ ένα μεγάλο ανοιχτό εσωτερικό παράθυρο επιτρέπει στο φυσικό φως να φωτίζει τον χώρο. Το φυσικό γλυπτό από τα υφάσματα με τους Ολυμπιακούς δρομείς που κατασκευάστηκε για το ξενοδοχείο Coco mat πέρυσι το καλοκαίρι βρίσκεται τώρα εδώ.

Διακοσμημένος από τα μοναδικά αντικείμενα της συλλογής homewear που διατίθεται αποκλειστικά στα 3 σημεία πώλησής μας, Σύνταγμα, Μύκονο και online.

Κάθε γωνιά και ένα έργο τέχνης, κάθε σημείο και ένα installation εμπνευσμένο από τα υφάσματα, την κουλτούρα αλλά και την πολυχρηστικότητα που μπορούν να προσφέρουν οι δημιουργίες  στην καθημερινότητα.


 

"Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου."

Jim Morrison

  • 1790 - Εκδίδεται στις ΗΠΑ το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για τον εφευρέτη Σάμιουελ Χόπκινς στην παραγωγή ποτάσας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2