Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWfashion

ERGON Deli & Cafe x Zeus+Δione

 ERGON Deli & Cafe x Zeus+Δione

To ERGON Deli & Cafe φιλοξενεί το pop up κατάστημα του γνωστού ελληνικού lifestyle brand Zeus+Δione στην περιοχή Mayfair, στο κέντρο του Λονδίνου.

Τόσο η Zeus + Δione όσο και η ΕRGON μοιράζονται τις ίδιο πάθος για τη χειροτεχνία  και την προώθηση της παραδοσιακής ελληνικής δεξιοτεχνίας αντλώντας έμπνευση από τον ελληνικό πολιτισμό και την πλούσια κληρονομιά της Ελλάδας.

Η Zeus +Διοne σας καλεί να γνωρίσετε τη νέα συλλογή Resort 2020 και διαχρονικά πιστή στην εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών παρουσιάζει signature διαχρονικά κομμάτια του brand όπως λινά καφτάνια, μπλούζες , χειροποίητα καλάθια και γυαλιά ηλίου τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε απολαμβάνοντας ενα γευστικό μεσογειακό μενού και ελληνικά παραδοσιακά προιόντα ενισχύοντας επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς.

 

"Αν επιμένεις να λες ότι τα πράγματα θα πάνε άσχημα, έχεις πολύ καλές πιθανότητες να γίνεις προφήτης."

Isaac Bashevis Singer, 1902-1991, Αμερικανοπολωνοεβραίος συγγραφέας

  • 1896 - Κηρύσσεται η έναρξη των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων της σύγχρονης εποχής στην Αθήνα 
    1917 - Α' Παγκόσμιος Πόλεμος: Οι ΗΠΑ κηρύσσουν τον πόλεμο κατά της Γερμανία;.
    1957 - Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ιδρύει την Ολυμπιακή Αεροπορία.

© 2002-2020 MEDIA2DAY