Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWfashion

Ποτέ ξανά μια hiking boot δεν ήταν τόσο chic

Ποτέ ξανά μια hiking boot δεν ήταν τόσο chic

Τα Mesa και Cascada είναι τα φετινά winter hits της TOMS. Τόσο κολακευτικά και φίνα αλλά παράλληλα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών όπως απαιτεί η απόλυτη τάση: το outdoor gear.Τα φοράμε στη πόλη με σατέν μακριά φούστα και έντονη μονόχρωμη κάλτσα, στο βουνό για πριν ή μετά το σκι και στις βροχερές μέρες του χειμώνα αφού είναι 100% αδιάβροχη.Η γυναικεία συλλογή από μπότες είναι αφιερωμένη στη δραστήρια γυναίκα. Πρωτοπόρα ανθεκτικά υλικά όπως το 100% αδιάβροχο tech nylon και σύγχρονη EcoX40 σόλα στα περισσότερα σχέδια, ότι δηλαδή χρειάζεται ένα casual παπούτσι του σήμερα: να διανύει χιλιόμετρα με στυλ.Μην φοβηθείτε το χρώμα.

 

 

"Ο ιερός σου τόπος είναι εκεί όπου μπορείς να βρεις τον εαυτό σου ξανά και ξανά."

Joseph Campbell, 1904-1987, Αμερικανός καθηγητής

  • 1821 - Ελληνική Επανάσταση: Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης με εθελοντές, από την Ρωσία περνά τον ποταμό Προύθο και κατευθύνεται προς το Ιάσιο.
    1900 - Γεννιέται ο Λουίς Μπουνιουέλ ένας από τους μείζονες σκηνοθέτες του κινηματογράφου που συνδέθηκε με το κίνημα του υπερρεαλισμού
    1997 - Ανακοινώνεται στη Σκωτία, ότι τον Ιούλιο του 1996 γεννήθηκε το πρώτο κλωνοποιημένο πρόβατο, η Ντόλι

© 2002-2020 MEDIA2DAY