Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWdecor

Michael Angove for Jo Malone

Michael Angove for Jo Malone

Η Jo Malone London παρουσιάζει μια Limited Edition Home Collection, περιλαμβάνοντας το Blackberry & Bay και το Orange Blossom, δύο από τα πιο περιζήτητα αρώματά της.  


Αρωματικά κεριά, Scent Surround Diffusers, αρωματικά φακελάκια και σαπούνια για το μπάνιο είναι τυλιγμένα στα έξοχα σχέδια του καλλιτέχνη Michael Angove, του οποίου  το περίπλοκο έργο αποτυπώνει τη μαγεία και το μυστήριο της βρετανικής υπαίθρου. 


Αυτή η υπέροχη limited edition συλλογή δεν αρωματίζει μόνο το σπίτι, αλλά αποτελεί και μια πρωτότυπη και ευφάνταστη διακόσμηση. 


Η Συλλογή Michael Angove θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Μαΐου!


"Μια πρώτη εντύπωση είναι πάντα σωστή, προπαντός όταν είναι κακή."

Henri Jeanson, Γάλλος συγγραφέας

  • 1921 - Γεννιέται ο Τζακ Στάινμπεργκερ, Γερμανο-αμερικανός φυσικός και νομπελίστας.
    1948 - Γεννιέται ο Κλάους Μάιν, Γερμανός τραγουδιστής, μέλος των Scorpions.
    1965 - Πεθαίνει ο Σόνι Μπόι Ουίλιαμσον, Αμερικανός μπλουζ μουσικός, συνθέτης και τραγουδιστής.
    1970 - Πεθαίνει ο Νίκος Καχτίτσης, Πατρινός λογοτέχνης.
    1973 - Το αντιτορπιλικό Βέλος ΙΙ ενώ συμμετείχε σε άσκηση του NATO, για να αντισταθεί στην στρατιωτική δικτατορία της Ελλάδας στασίασε και αγκυροβόλησε στο Φιουμιτσίνο της Ιταλίας, αρνούμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2