Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

Αν ζητάς περισσότερα από το concealer σου...Infallible More Than Concealer

 Αν ζητάς περισσότερα από το concealer σου...Infallible More Than Concealer

Η L’Oréal Paris είναι εδώ, ώστε οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής σου να μην επηρεάζουν πλέον και το μακιγιάζ σου. Η οικογένεια Infallible βασίζεται στην ευκολία χρήσης και στην τεχνολογία έντονης κάλυψης που κρατάει το μακιγιάζ σου αναλλοίωτο για όλη την ημέρα. Τώρα ειδικά που τα μάτια μας είναι το βασικό χαρακτηριστικό που επικοινωνούμε τα συναισθήματα μας λόγω της χρήσης μάσκας, το Infallible More Than Concealer είναι δίπλα σου για τέλεια κάλυψη και φωτεινό βλέμμα.

Πιο συγκεκριμένα, το Infallible More Than Concealer, εγγυάται αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στην ευαίσθητη και συνήθως ταλαιπωρημένη περιοχή των ματιών. Με ένα μόνο πέρασμα καλύπτει τους μαύρους κύκλους και τις σακουλές στην περιοχή των ματιών, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει φωτεινότητα και 100% κάλυψη. Η διάρκεια της κάλυψης που προσφέρει στην περιοχή των ματιών βασίζεται στην 24ωρη ενυδάτωση που προσφέρει καθώς και στην αδιάβροχη σύνθεσή του.Η ελαστική του φόρμουλα έχει το χαρακτηριστικό να απλώνεται ομοιόμορφα σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου και το μεγάλο του βουρτσάκι κάνουν την εφαρμογή του πανεύκολη, χαρίζοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να αφήνει γραμμές. Αυτό το πολυχρηστικό προϊόν μακιγιάζ μπορεί να σώσει το μακιγιάζ σου οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, καθώς πέραν από concealer μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά για να καλύψει οποιαδήποτε άλλη ατέλεια.Το Infallible More Than Concealer εγγυάται να καλύψει κηλίδες, μαύρους κύκλους και ανομοιογενής τόνους, να χρησιμοποιηθεί σε full face (εν είδει make up), είτε ως quick fix make up (touch up σε ατέλειες).


SPONSORED LINKS

"Ο έρωτας και η λογική μοιάζουν με τον ήλιο και το φεγγάρι. Όταν ανατέλλει το ένα, δύει το άλλο."

Κικέρων

  • 1944 - Διενεργείται στο αμερικανικό πανεπιστήμιο "Τζονς Χόπκινς" η πρώτη επέμβαση ανοιχτή καρδιάς.
    1945 - Η Γιουγκοσλαβία γίνεται ενιαίο κράτος.
    1995 - Ο Κουβανός Πρόεδρος Φιντέλ Κάστρο επισκέπτεται για πρώτη φορά την Κίνα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2