Αν ζητάς περισσότερα από το concealer σου...Infallible More Than Concealer

Η L’Oréal Paris είναι εδώ, ώστε οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής σου να μην επηρεάζουν πλέον και το μακιγιάζ σου. Η οικογένεια Infallible βασίζεται στην ευκολία χρήσης και στην τεχνολογία έντονης κάλυψης που κρατάει το μακιγιάζ σου αναλλοίωτο για όλη την ημέρα.
Αν ζητάς περισσότερα από το concealer σου...Infallible More Than Concealer

Η L’Oréal Paris είναι εδώ, ώστε οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής σου να μην επηρεάζουν πλέον και το μακιγιάζ σου. Η οικογένεια Infallible βασίζεται στην ευκολία χρήσης και στην τεχνολογία έντονης κάλυψης που κρατάει το μακιγιάζ σου αναλλοίωτο για όλη την ημέρα. Τώρα ειδικά που τα μάτια μας είναι το βασικό χαρακτηριστικό που επικοινωνούμε τα συναισθήματα μας λόγω της χρήσης μάσκας, το Infallible More Than Concealer είναι δίπλα σου για τέλεια κάλυψη και φωτεινό βλέμμα.

Πιο συγκεκριμένα, το Infallible More Than Concealer, εγγυάται αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στην ευαίσθητη και συνήθως ταλαιπωρημένη περιοχή των ματιών. Με ένα μόνο πέρασμα καλύπτει τους μαύρους κύκλους και τις σακουλές στην περιοχή των ματιών, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει φωτεινότητα και 100% κάλυψη. Η διάρκεια της κάλυψης που προσφέρει στην περιοχή των ματιών βασίζεται στην 24ωρη ενυδάτωση που προσφέρει καθώς και στην αδιάβροχη σύνθεσή του.



Η ελαστική του φόρμουλα έχει το χαρακτηριστικό να απλώνεται ομοιόμορφα σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου και το μεγάλο του βουρτσάκι κάνουν την εφαρμογή του πανεύκολη, χαρίζοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να αφήνει γραμμές. Αυτό το πολυχρηστικό προϊόν μακιγιάζ μπορεί να σώσει το μακιγιάζ σου οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, καθώς πέραν από concealer μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά για να καλύψει οποιαδήποτε άλλη ατέλεια.



Το Infallible More Than Concealer εγγυάται να καλύψει κηλίδες, μαύρους κύκλους και ανομοιογενής τόνους, να χρησιμοποιηθεί σε full face (εν είδει make up), είτε ως quick fix make up (touch up σε ατέλειες).


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v