Korres Beauty Groceries

Η beauty shopping list της Korres για τη σεζόν που διανύουμε περιλαμβάνει βασιλικό, guava, mango, λεβάντα, passion fruit, μανταρίνι και βαμβάκι! Περιλαμβάνει φυσικά συστατικά που ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα, ενισχύουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αφήνουν μία μαγική αίσθηση λείας υφής.
Korres Beauty Groceries

 

 

Η beauty shopping list της Korres για τη σεζόν που διανύουμε, περιλαμβάνει βασιλικό, guava, mango, λεβάντα, passion fruit, μανταρίνι και βαμβάκι! Περιλαμβάνει φυσικά συστατικά που ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα, ενισχύουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αφήνουν μία μαγική αίσθηση λείας υφής. Περιλαμβάνει προϊόντα που θα κάνουν το δέρμα βελούδινο, λαμπερό.

Το Ενυδατικό Serum-in-Shower Oil Σώματος είναι new entry στη shopping list: γεμάτο θρεπτικά έλαια, πολυτελή υφή (που δεν αφήνει λιπαρό φιλμ στο δέρμα!) και παραδεισένια αρώματα τυλίγει τη βρεγμένη επιδερμίδα και προστατεύει τα αποθέματα νερού, για την απόλυτη spa-feeling εμπειρία αναζωογονημένου, απαλού, ενυδατωμένου δέρματος!

ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ SERUM-IN-SHOWER OIL ΣΩΜΑΤΟΣ
GOLDEN PASSION FRUIT ∙ GUAVA MANGO ∙ PURE COTTON

Το νέο Ενυδατικό Serum-in-Shower Oil Σώματος αναζωογονεί και θρέφει το δέρμα. Χρησιμοποιείται σε βρεγμένη επιδερμίδα, αμέσως μετά το ντους, για να κλειδώσει την υγρασία, χαρίζοντας εντατική θρέψη, ενυδάτωση που διαρκεί και λαμπερή επιδερμίδα. Το blend 5 θρεπτικών ελαίων -από βερίκοκο, αμύγδαλο, jojoba, macadamia και Αβησσυνία- σε συνδυασμό με το βούτυρο karite προσφέρει spa-like treatment. Kαθώς η πλούσια -ωστόσο, μη-λιπαρή- υφή γλιστράει στο δέρμα, τυλίγει το σώμα με καθηλωτικά αρώματα που έχουν εντυπωσιακή διάρκεια: φρούτα του πάθους, τροπικό guava ή φρέσκο βαμβάκι με γλυκιά ίριδα.

BODY BUTTER SPRAY
BASIL MANDARIN ∙ GUAVA MANGO ∙ LAVENDER BLOSSOM ∙ PURE COTTON

Body Butter σε μορφή spray για θρέψη και 24ωρη εντατική ενυδάτωση, βελτίωση της όψης και της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Η εξαιρετικά ελαφριά, μη-λιπαρή υφή απορροφάται πραγματικά σε δευτερόλεπτα -μοναδικό χαρακτηριστικό για ένα body butter που διατηρεί, παράλληλα, την ισχυρή ενυδατική δράση του-, για πιο απαλό, λείο, όμορφο δέρμα από την πρώτη εφαρμογή. Πλούσιο σε ενυδατικούς κρυστάλλους shea butter και φυσικούς πολυσακχαρίτες που προστατεύουν και ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, και βασισμένο σε αντιοξειδωτικό και θρεπτικό κερί ελιάς και στην water-binding προβιταμίνη Β5, το Body Butter Spray αφήνει το δέρμα super βελούδινο.

Από τις γλυκές νότες μανταρινιού μαζί με τη χαρακτηριστική ευωδιά του βασιλικού και τον εξωτικό συνδυασμό guava και μάνγκο έως τη δροσιά φρεσκοκομμένης λεβάντας και τη φρεσκάδα που φέρνει η συνάντηση της ίριδας με το βαμβάκι, τα νέα Body Butter Sprays θα αφήσουν επιπλέον ένα μοναδικό αρωματικό αποτύπωμα στο λείο δέρμα.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v