Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

Ideal Resource, ένας συνδυασμός προβιταμινών και θρεπτικών ελαίων για απόλυτη λάμψη της επιδερμίδας

Ideal Resource, ένας συνδυασμός προβιταμινών και θρεπτικών ελαίων για απόλυτη λάμψη της επιδερμίδας

Η Darphin παρουσιάζει το Ideal Resource Renewing Pro-Vitamin C & E Oil Concentrate, μία εντατική θεραπεία με λεπτόρρευστη υφή που προστατεύει τη νεανική όψη της επιδερμίδας από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και της χαρίζει μοναδική λάμψη.


 
Ένα βοτανικό έλαιο με λεπτόρρευστη υφή συνδυάζεται με ένα σύμπλεγα Προ- Βιταμίνης C  και Ε για να προστατεύσει τη νεανική όψη της επιδερμίδας από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και να της χαρίσει μοναδική λάμψη.


 
Οι Προ – Βιταμίνες  C και Ε λειτουργούν πιο αποτελεσματικά μαζί, καθώς η καθεμιά συμπληρώνει την αντιοξειδωτική δράση της  άλλης. Ο συνδυασμός τους αποτελεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο προστασίας από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, ενισχύει τη λάμψη, βελτιώνει την υφή και χαρίζει πιο απαλή επιδερμίδα!
 
Ιδανική δόση για ένα λαμπερό αποτέλεσμα: 2 κάψουλες την ημέρα

 

"Οι σοφοί αμφισβητούν τις αιτίες, οι χαζοί τις αποφασίζουν.
 
"

Frank Tyger, 1929-2011, Αμερικανός σκιτσογράφος

  • 1904 - Η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο υπογράφουν την συνθήκη της Αντάντ
    1990 - Η Νέα Δημοκρατία κερδίζει τις βουλευτικές εκλογές και σχηματίζει κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

© 2002-2020 MEDIA2DAY