Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

Η Naj Oleari Beauty επιστρέφει

Η Naj Oleari Beauty επιστρέφει

Η Naj Oleari Beauty επιστρέφει, έτοιμη να γράψει τη δική της νέα ιστορία, η οποία υποστηρίζεται από ένα υπόβαθρο συνώνυμο της ποιότητας, του design και του Made in Italy.Η Naj Oleari κάνει τη διαδικασία του μακιγιάζ διασκεδαστική, εύκολη στη χρήση και προσιτή από όλους με εξαιρετικές φόρμουλες κατασκευασμένες στην ΙταλίαΓια πρώτη φορά σειρά μακιγιάζ έγινε με αρώματα που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά από τον οίκο αρωμάτων Maitre Parfumeur.

 

Απαλές, εκλεκτές νότες από λουλούδια, γλυκές νότες από marshmallow και φρέσκες νότες από sorbet φρούτα, περικλείονται στις πούδρες, στα lipsticks, στα make – up, ακόμα και στα βερνίκια.

Τα συναισθήματα που πηγάζουν από αυτά τα αρώματα κάνουν τη διαδικασία του μακιγιάζ ακόμα πιο μοναδική και ευχάριστη.

Τα προιόντα διατίθενται σε 5 κατηγορίες (πρόσωπο, μάτια, χείλια, νύχια και αξεσουάρ) με πάνω από 200 κωδικούς και μπορείτε να τα βρείτε αποκλειστικά στο corner του πολυκαταστήματος notos Αθήνας, online στο notos.gr  και σύντομα στο πολυκατάστημα notos  Θεσσαλονίκης.

"Ο ιερός σου τόπος είναι εκεί όπου μπορείς να βρεις τον εαυτό σου ξανά και ξανά."

Joseph Campbell, 1904-1987, Αμερικανός καθηγητής

  • 1821 - Ελληνική Επανάσταση: Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης με εθελοντές, από την Ρωσία περνά τον ποταμό Προύθο και κατευθύνεται προς το Ιάσιο.
    1900 - Γεννιέται ο Λουίς Μπουνιουέλ ένας από τους μείζονες σκηνοθέτες του κινηματογράφου που συνδέθηκε με το κίνημα του υπερρεαλισμού
    1997 - Ανακοινώνεται στη Σκωτία, ότι τον Ιούλιο του 1996 γεννήθηκε το πρώτο κλωνοποιημένο πρόβατο, η Ντόλι

© 2002-2020 MEDIA2DAY