Τι κάνουν τα ζώδια μετά από ghosting;

Το ghosting δεν πρόκειται ποτέ να είναι δικαιολογημένο. Συνεπώς, δεν θα κατακρίνουμε μερικές από τις πιο… δραστικές λύσεις.
Τι κάνουν τα ζώδια μετά από ghosting;
Ghosting έχουμε φάει οι περισσότεροι. Ναι, ακόμα κι όταν δεν είχε βγει επίσημη λέξη να το περιγράφει. Στα ελληνικά το λέγαμε κάπως αλλιώς, αλλά η λέξη είναι κακή και θα προτιμούσαμε να μην την αναφέρουμε. Σε κάθε περίπτωση, ξέρουμε πώς είναι να περιμένεις να χτυπήσει το κινητό, και αυτό να μη χτυπάει ποτέ. Τα ‘χε πει και η Άννα Βίσση, πριν καν ανακαλυφθούν τα κινητά, που απλά δείχνει για άλλη μια φορά πόσο μπροστά από την εποχή μας είμαστε σαν λαός.

Τώρα θυμήθηκα ότι η Άννα Βίσση είναι Κύπρια, βέβαια, οπότε ίσως και να χαλάει όλο μου το επιχείρημα. Όπως και να ‘χει, έτσι φέρονται τα ζώδια αφού τους κάνεις ghosting.

Κριός
Πεισμώνει που δεν του απαντάς, και γι’ αυτό φροντίζει να σου δείξει ότι περνά και μόνος του καλά… ή έστω με την παρέα που πρόλαβε να μαζέψει τελευταία στιγμή. Τα social media του θα πάρουν φωτιά.

Ταύρος
Συνεχίζει να σου στέλνει σαν να μη συνέβη τίποτα. Μέχρι να του απαντήσεις, ή να του κάνεις μπλοκ, υποθέτουμε. Βέβαια, το μπλοκ στον Ταύρο δεν ξέρουμε αν το λες και καλή ιδέα…

Δίδυμοι
Θα σου στείλει ένα μακροσκελές μήνυμα, στο οποίο θα σου περιγράφει ότι δεν σε έχει ανάγκη, ότι δεν έχει ανάγκη κανένα, αλλά επίσης ότι τον απογοήτευσες, επειδή περίμενε άλλα πράγματα από εσένα.

Καρκίνος
Θα κλειστεί στο σπίτι, θα ράψει μαύρα φουστάνια, μαύρα μαντήλια, μαύρα γυαλιά φοράει μέσα στη νύχτα. Δεύτερη αναφορά στη Βίσση σε ένα κείμενο, καλή εβδομάδα σε όλους.

Λέων
Θα πει στον κόσμο ότι εκείνος σε αγνοούσε εξ αρχής, και ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στην ζωή σου. Πόσο μάλλον, πως του έκανες χάρη, γιατί τον έπρηζες και λίγο. Καλά κρασιά.

Παρθένος
Θα ανοίξει Tinder, θα βγάλει τα μισά του ρούχα στο Instagram, θα κάνει ό,τι μπορεί για να βρει αντικαταστάτη το συντομότερο δυνατόν.

Ζυγός
Μάλλον δεν το κατάλαβε ποτέ ότι του κάνεις ghosting, επειδή είχε ούτως ή άλλως τέσσερα ακόμα chat ανοιχτά. Συγγνώμη.

Σκορπιός
...Βουντού, πιθανότατα.

Τοξότης
Θα σου στείλει το sex tape που γύρισε το καλοκαίρι του ’14, για παν ενδεχόμενο, για να σου δείξει τι έχασες. Fun fact για τον Τοξότη, το πλάνο διατροφής του βασίζεται στο να διατηρεί τα κιλά που είχε στο sex tape του ’14.

Αιγόκερως
Θα κλειστεί στον εαυτό του, θα κλειστεί στο σπίτι του, δεν θα ξανακούσεις νέα του. Επειδή μπορεί να μην καταλαβαίνει γιατί τον αγνοείς, αλλά ενοχλητικός δεν θα γίνει.

Υδροχόος
Θα το παίξει τρελίτσα για μια-δυο μέρες, στέλνοντάς σου κανονικά, και μετά θα σε ρωτήσει ευθέως ποιο στο διάολο είναι το πρόβλημά σου.

Ιχθείς
Γράφει επικό ποίημα στο οποίο εξιστορεί την σχέση σας, και το δημοσιεύει στο ίντερνετ, όπου γίνεται viral για όλους τους λάθος λόγους. Κοίτα τώρα τι έκανες, επειδή δεν μπορούσες να πεις απλά “Σόρι, δεν ενδιαφέρομαι”.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v