ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

Σκληρές αλήθειες για τις σχέσεις μέσα από τέλεια σκίτσα

Μια καλλιτέχνης από το Όρεγκον παρουσιάζει (πολύ) σκληρές αλήθειες για τις σχέσεις του σήμερα, με το προσωπικό της στυλ…

Σκληρές αλήθειες για τις σχέσεις μέσα από τέλεια σκίτσα

Οι σχέσεις του σήμερα είναι αρκετά προβληματικές… και δεν ξέρουμε τι φταίει. Ή μάλλον, ξέρουμε, αλλά είναι τόσοι πολλοί παράγοντες –δεν θέλουμε να ξέρουμε τον ακριβή αριθμό εκείνων που βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας – που μάλλον το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Και εδώ έρχεται η Gypsie Raleigh, μια κομίστρια από το Όρεγκον, που με το ιδιαίτερο, προσωπικό της στυλ, σχολιάζει τα… κακώς κείμενα στις σχέσεις, με αρκετό μαύρο χιούμορ, αλλά και στοχαστική διάθεση… Ας την απολαύσουμε.

 

Canvas Prints: www.gypsieraleigh.com Original: ON HOLD #GypsieRaleigh #artaddict #cuteart #cutesketch #sketch #sketches #loveart #anxietyart #need #want #weightoflove #twopieceheart #desire #burden #heart

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gypsie Raleigh (@gypsieraleigh) στις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η δύναμή σου είναι απλώς κάτι τυχαίο που οφείλεται στην αδυναμία των άλλων."

Joseph Conrad, 1857-1924, Βρετανοπολωνός συγγραφέας

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2