Αυτά που θα κάνει αν σε έχει ερωτευτεί

Ο έρωτας έχει πολλούς τρόπος να φαίνεται. Και είναι όλοι τόσο υπέροχοι…
Αυτά που θα κάνει αν σε έχει ερωτευτεί
Αν είναι ερωτευμένος μαζί σου, πίστεψέ μας ότι θα βρει τρόπους να σου το δείξει. Σχεδόν κάθε του πράξη, λόγος και σκέψη θα μπορούν – με κάποιον τρόπο – να συνδεθούν με εσένα. Ναι, μπορεί να μην σου το πει ευθέως, επειδή ίσως να μην αισθάνεται και τόσο άνετα να μιλάει για τα αισθήματά του. Θα σου το δείξει, όμως, έτσι…

Θα σου δείξει ότι είσαι η προτεραιότητά του
Θα έρθει μαζί σου όπου του ζητήσεις, θα παρατήσει φίλους για να σε βρει, θα κάτσει σπίτι μαζί σου αν έχεις τις μαύρες σου, και δεν θα σταματήσει στιγμή να προσπαθεί να σου φτιάξει το κέφι. Θα σε παίρνει τηλέφωνα, δεν θα βγαίνει από το chat, θα σε ρωτήσει αν χρειάζεσαι κάτι και, λίγη ώρα μετά, θα είναι στην πόρτα σου. Αυτό είναι έρωτας.

Δεν θα προσπαθεί να σε αλλάξει
Έχετε διαφορές; Τέλεια. Τις αναγνωρίζει, τις δέχεται, και έχει μάθει να τις αγαπά. Καταλαβαίνει πως, για να δουλέψει μια σχέση, δεν πρέπει οι δύο σύντροφοι να γίνουν το ίδιο, αλλά να στηρίζουν και να συμπληρώνουν ο ένας τις ιδιαιτερότητες του άλλου. Και τις δικές σου ιδιαιτερότητες δεν θα τις άλλαζε με τίποτα στον κόσμο.

Θα σου σταθεί στις πιο δύσκολες στιγμές
Σε στιγμές που, ακόμα κι εσύ, δεν θα θέλεις να βρίσκεσαι κοντά του, επειδή φοβάσαι ότι θα τρομάξει. Ότι θα δει λίγο πίσω απ’ την κουρτίνα, θα ανακαλύψει τα πιο κρυφά σου τραύματα. Εκείνος, όμως, δεν θέλει ούτε να τα ανακαλύψει αναγκαστικά, ούτε να τα φτιάξει. Θέλει να είναι δίπλα σου, η καλύτερη στήριξη, όσο εσύ προσπαθείς να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Επειδή αυτό κάνουν οι σωστοί σύντροφοι.

Θα σου χαμογελάει
…και θα φωτίζεται ο κόσμος, που λένε. Αλλά είναι αλήθεια. Έχουν κάτι εκείνα τα χαμόγελα τα ερωτευμένα, που δεν μπορείς να το μπερδέψεις για τίποτα άλλο. Είναι η σιγουριά, η επιβεβαίωση ότι έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που δεν θα ήθελε να βρίσκεται πουθενά αλλού στον κόσμο. Επειδή ο κόσμος, για εκείνον, είναι όπου βρίσκεστε εσείς οι δυο…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v