Δεν είστε αληθινό ζευγάρι, μέχρι να ζήσετε…

Επειδή κάθε άβολη στιγμή με το άλλο σου μισό είναι μια διαβατήρια τελετή. Και πρέπει να τις περάσετε όλες.
Δεν είστε αληθινό ζευγάρι, μέχρι να ζήσετε…
Κάθε ζευγάρι που είναι καιρό μαζί έχει ζήσει αρκετές από τις παρακάτω στιγμές. Είναι στιγμές αμήχανες, παράξενες, που δεν βγάζουν αναγκαστικά νόημα. Αλλά, για κάποιον λόγο, σας κάνουν να συνειδητοποιείτε κάθε φορά, όλο και περισσότερο, γιατί αγαπιέστε τόσο πολύ.

Πάμε λοιπόν να καταγράψουμε. Δεν είστε αληθινό ζευγάρι, μέχρι…

…να φτάσεις σε εκείνο το χαζοχαρούμενο σημείο αγάπης, που αναρωτιέσαι αν και ο/η σύντροφός σου σε αγαπάει το ίδιο. Και μετά να το ξεφουρνίσεις, σαν να είναι η πιο αθώα απορία στον κόσμο.

…να πιάσει κάποιος απ’ τους δύο τον άλλο να ψαχουλεύει συρτάρια/γραφείο/κινητό, να πέσει η πρώτη παγωμάρα, και μετά να σηκώσει τους ώμους και να πει “Εγώ το ‘κανα πριν από ‘σένα”.

…να ανακαλύψεις ότι ακολουθεί πρώην στο Instagram και να ετοιμάζεσαι να κηρύξεις παγκόσμιο πόλεμο. Και μετά να συνειδητοποιείς ότι κάνεις το ίδιο, επειδή όλοι άνθρωποι είμαστε.

…να περνάτε ένα όμορφο βραδάκι, και στα ξαφνικά να σκάσει καυγάς για κάτι εντελώς ηλίθιο, και τώρα το βραδάκι σας καταστράφηκε. Αύριο δεν θα θυμάστε καν για τι μαλώνατε.

…να ζήσετε καυγά που αρνείστε πεισματικά και οι δυο σας να ρίξετε τον εγωισμό σας.

…να πείτε ο ένας στον άλλο ότι αγαπιέστε και λατρεύεστε, μαζί με τα ελαττώματά σας, και μετά να πέσει εκείνο το άβολο βλέμμα, που λέει “Ναι, οκέι, δεν θα με χάλαγε να έπλενες πιο συχνά τα πιάτα”.

…να ετοιμάσετε δείπνο-υπερπαραγωγή για να το απολαύσετε μαζί, και στο τέλος το φαγητό δεν τρώγεται μετά βίας.

…να αναγκάσει ο ένας τον άλλο να κάνετε πράγματα που δεν σας ενθουσιάζουν εξίσου. Οπότε ο ένας καταλήγει να περνάει ώρες ολόκληρες με ένα στραβό, απογοητευμένο χαμόγελο.

…να ειπωθεί κάποια ατάκα που φέρνει στο μυαλό παλιότερο καυγά, και ξαφνικά μεταμορφώνεστε σ’ εκείνη τη σκηνή από το Kill Bill με τις σειρήνες.

…κάποιος από τους δύο να αποφασίσει ότι μπορείτε επιτέλους να πηγαίνετε τουαλέτα όταν είστε και οι δύο στο σπίτι, χωρίς ντροπή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v