Υπέροχα σημάδια ότι η σχέση σας είναι τέλεια

Αν τα παρακάτω πράγματα συμβαίνουν… τότε συγχαρητήρια! Η σχέση σας είναι τέλεια!
Υπέροχα σημάδια ότι η σχέση σας είναι τέλεια
Υπάρχουν κάποια πραγματάκια στις σχέσεις που δεν τα σκεφτόμαστε πολύ συχνά. Και αυτό δεν είναι κακό, γιατί όσο λιγότερο τα ψαχουλεύουμε στο μυαλό μας, τόσο περισσότερο τα ζούμε και τα απολαμβάνουμε. Και αν αυτά τα πραγματάκια συμβαίνουν και στην δική σου σχέση… τότε μάλλον τα πράγματα πηγαίνουν πάρα πολύ καλά!

Κάνετε πράγματα μαζί
Και το χαίρεστε. Σας αρέσει να περνάτε χρόνο μαζί, κάνοντας πράγματα που αγαπάτε, κι αυτό δεν σημαίνει πως δεν αποδέχεστε και τις διαφορές σας. Ξέρετε πότε να περάσετε και λίγη ώρα χωριστά, αλλά έχετε κοινά στοιχεία που σας φέρνουν πιο κοντά.

Μπορείτε να χαλαρώσετε μαζί
Δεν έχετε ανάγκη να υποκρίνεστε ότι είστε… καλύτεροι απ’ ό,τι είστε. Μπορείτε να είστε ο εαυτός σας όταν είστε μαζί, που σημαίνει ότι έχετε καταλάβει πως ο τέλειος σύντροφος δεν είναι απλά ουτοπική ιδέα, αλλά και αρκετά ανόητη.

Καυγαδίζετε… συνετά
Όλα τα ζευγάρια θα καυγαδίσουν. Το ζήτημα είναι αυτοί οι καυγάδες να μην ξεφεύγουν απ’ τα όρια, να μην καταλήγουν σε άσχημες προσβολές. Να μην ανασύρετε πράγματα που έγιναν δυο χρόνια πριν για να φορτώσετε τον/την σύντροφό σας με επιπλέον ενοχές και να “κερδίσετε” τον καυγά.

Παραδέχεστε τα λάθη σας
Ποτέ σε μία σχέση δεν φταίει μονάχα ο ένας σύντροφος. Πάντα κάτι λάθος θα έχουν και κάνει και οι δυο, και είναι πάρα πολύ σημαντικό να είστε σε θέση να παραδεχτείτε τα λάθη σας, να μάθετε από αυτά. Και, φυσικά, να ξέρετε πόση δύναμη έχει η λέξη συγγνώμη όταν είναι ειλικρινής.

Κάνετε (καλό) σεξ
Καλώς ή κακώς, το σεξ είναι αναγκαίο για να κρατιέται μια σχέση στην ζωή. Μαζί με πολλούς άλλους παράγοντες, φυσικά, αλλά ας μην το ξεχνάμε κι ας σταματήσουμε επιτέλους να κατηγορούμε όσους το παραδέχονται ότι είναι επιφανειακοί. Όλα κομμάτι της ζωής είναι, και πρέπει να λειτουργούν σωστά!

Στηρίζετε ο ένας τον άλλο
Με πολύ απλά λόγια: Χαίρεστε με την χαρά του συντρόφου σας, και λυπάστε με την λύπη του. Τόσο απλό, τόσο σημαντικό.

Δεν σας ενοχλεί η ησυχία
Επειδή ένας πολύ σημαντικός κανόνας για να είναι πετυχημένη οποιαδήποτε ανθρώπινη σχέση είναι να μπορεί να μοιραστείς την σιωπή με κάποιον, χωρίς να πιέζεσαι να καλύψεις τα κενά. Οι άνθρωποι μερικές φορές δεν έχουμε τίποτα να πούμε. Κι αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό.

Γελάτε μαζί
Επειδή τα ζευγάρια που περνάνε καλά, μένουν μαζί. Το γέλιο είναι ζωή, και αν η σχέση σας μπορεί να σας χαρίσει στιγμές διασκέδασης (ναι, ναι, μιλάμε και για εκείνες τις στιγμές που κάνετε χαζομάρες και δεν σας βλέπει κανείς!), τότε δεν χρειάζεστε παραπάνω αποδείξεις πως είστε σε μία πολύ, πολύ υγιή σχέση!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v