Τα πιο ενοχλητικά πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια

Όλοι έχουμε στην ζωή μας ένα τέτοιο ζευγάρι… Εκτός κι αν ανήκουμε σε αυτό το ζευγάρι. Αυτό δεν είναι ένα κείμενο που πρέπει να διαβαστεί από ζευγάρια.
Τα πιο ενοχλητικά πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια
Όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει όταν δύο άνθρωποι αγαπούν ο ένας τον άλλο πάρα πολύ. Όχι, όχι μωρά. Μιλάμε για εκείνη την περίοδο στις αρχές κάθε σχέσης, που οι σύντροφοι μεταμορφώνονται ξαφνικά στα πιο ενοχλητικά άτομα του πλανήτη, απλά και μόνο επειδή φαίνεται να τους ακολουθεί μια ροζ αύρα όπου πηγαίνουν, και λογικά φυτρώνουν καρδούλες σε κάθε τους βήμα. Τουλάχιστον, ελπίζουμε να είναι μόνο στις αρχές της σχέσης. Επειδή αν έχεις φίλους που κάνουν τα παρακάτω ακόμα και μετά από έναν χρόνο, η υπομονή σου πρέπει να βρίσκεται σε υπεράνθρωπα επίπεδα.

Εμείς είμαστε εμείς
“Πήγαμε κινηματογράφο χθες, μας άρεσε πολύ η ταινία”. Αυτό ίσως δεν είναι τόσο κακό την πρώτη φορά, αλλά σύντομα θα εξελιχθεί σε “Εμείς λατρεύουμε αυτό το φαγητό” και μετά θα αναρωτιέσαι τι ακριβώς συνέβη στους φίλους σου και έχασαν την προσωπικότητά τους.

Μικρές, τυραννισμένες ψυχές
Αν είσαι φίλος με αυτά τα ζευγάρια και τυχαίνει να είσαι single, ετοιμάσου να αισθάνεσαι τον σιωπηλό τους οίκτο κάθε φορά που αναπνέεις. Επειδή τα έχουν δώδεκα μέρες και κάθε μπακούρικη ανάμνηση έχει σβηστεί απ’ το κεφάλι τους.

Εχμ, ποιες ψυχές;
Ακόμα χειρότερα, υπάρχουν κι εκείνοι που με το που κάνουν σχέση, απλά ξεχνούν ότι έχουν φίλους. Και δεν σκοπεύουμε να κάνουμε χιούμορ εδώ, αυτοί είναι όντως απαίσιοι άνθρωποι.

#love #bae #eutyxia
Όχι, προφανώς δεν πρόκειται να μείνουν στο Facebook. Θα τους πετύχεις στο Instagram, στο Twitter και στο Snapchat, να βγάζουν μαζί selfies με το φίλτρο που τους κάνει σκυλάκια. Και δεν είναι χαριτωμένοι πουθενά.

Θα είμαστε εκεί!
Όχι, Γιώργο, κάλεσα εσένα στο σπίτι για σουβλάκια και ταινία, όχι εσένα και την Κατερίνα. Εκτός κι αν η Κατερίνα είναι εντάξει με το να κάτσει μαζί με πέντε τύπους που δεν την ξέρουν και δεν έχουν κανένα σκοπό να την γνωρίσουν την συγκεκριμένη στιγμή. Ξέρεις κάτι, Γιώργο; Μόλις σε ξε-προσκάλεσα.

Θα στρουμφίσουμε
Από την στιγμή που αρχίζουν να μιλάνε σε δική τους διάλεκτο, ξέρεις ότι τους έχεις χάσει και τους δύο. RIP. Από την άλλη, δε χρειάζεται να πνίγεσαι σε λεκτικά σιρόπια κάθε φορά που είστε στον ίδιο χώρο, άρα όλοι κερδίζουν, υποθέτουμε.

*σλουρπ σλουρπ*
Ναι, το καταλάβαμε. Είστε μαζί. Λατρεύετε ο ένας τον άλλο. Σταματήστε να ανταλλάζετε στοματικά υγρά μπροστά σε όλους.

Γιώργος και Κατερίνα, Σύμβουλοι Σχέσεων
Επειδή η μικρή τους σχέση, με κάποιο τρόπο τους έκανε ειδικούς σε κάθε τι σχετικό με τον έρωτα, και θα φροντίσουν να σου δώσουν συμβουλές που δεν ζήτησες, με την παραμικρή αναφορά σε κάτι έστω και λίγο σχετικό με τις ανθρώπινες σχέσεις.

Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v