Τα σημάδια ότι σε σέρνει

Μήπως απέκτησε ξαφνικά όλο τον έλεγχο της σχέσης σας, κι εσύ νιώθεις πως τον ακολουθείς τυφλά σε ό,τι κάνει;
Τα σημάδια ότι σε σέρνει
Πολλές φορές στις σχέσεις, θα νιώσεις το ένστικτό σου να χτυπάει συναγερμό. Να σου λέει πως κάτι δεν πάει καλά. Και όχι ότι μας αρέσει να είμαστε απαισιόδοξοι, αλλά έχουν δει πολλά τα μάτια μας και μάλλον το ένστικτό σου έχει πάντα δίκιο. Αν, όμως, χρειάζεσαι και τις χειροπιαστές αποδείξεις ότι αυτό που έχετε δεν είναι σχέση, αλλά ένα αιώνιο κυνηγητό, μπορείς να διαβάσεις παρακάτω…

Πάντα του στέλνεις εσύ πρώτη
Και δεν σημαίνει ότι σε αγνοεί, μπορεί να σου απαντάει αμέσως, αλλά ξέρεις κάτι; Κάποιες φορές δεν θα ‘πρεπε να σου στείλει κι αυτός; Πού είναι ο δικός σου εγωισμός;

Δεν βγαίνετε μαζί φωτογραφίες
Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν οι ιδιωτική τους ζωή να παραμένει ιδιωτική, κι αυτό είναι σεβαστό. Αν όμως βλέπεις ότι το προφίλ του στο Facebook είναι γεμάτο με φωτογραφίες από την ζωή του, και απλά αρνείται να ανεβάσει μία που είστε μαζί, κάτι περίεργο συμβαίνει. Τα προβλήματα στα social media, όμως, δεν σταματούν εκεί…

Σε αγνοεί στα social media
Μήπως κάθε φορά που του σχολιάζεις κάπου, απλά σε αγνοεί; Ακόμα χειρότερα, όταν είστε οι δυο σας, είναι μια χαρά διαχυτικός μαζί σου; Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Και, ναι, δεν θα αρνηθούμε ότι η επικοινωνία πρόσωπο-με-πρόσωπο είναι πολύ σημαντικότερη, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την απαίσια συμπεριφορά του μπροστά σε άλλους.

Προσπαθείς να καλύψεις την σιωπή
Αν οι συζητήσεις σας έχουν αντικατασταθεί από άβολη σιωπή, και βρίσκεις τον εαυτό σου όλο και συχνότερα να προσπαθεί να την καλύψει, μιλώντας απλά για να μιλάς, τότε υπάρχει πρόβλημα. Προσπάθησε να του μιλήσεις με ειλικρίνεια, πες του πως νιώθεις ότι απομακρύνεται.

Ξεχνάς την δική σου ρουτίνα
Ναι, το να έχεις σχέση και να κάνεις καινούρια πράγματα, από αυτά που κάνουν τα ζευγάρια, είναι ωραίο. Αλλά εξίσου ωραίο είναι να έχεις πού και πού και τις δικές σου μέρες, που μπορεί να θες να βγεις μόνη σου, ή να μην σηκωθείς από τον καναπέ και να δεις μια ολόκληρη σειρά στην καθισιά σου. Μην παραμελείς τον εαυτό σου για την σχέση σου, γιατί σύντομα θα νιώσεις πως χάνεις τα στοιχεία που σε κάνουν αυτή που είσαι.

Κάνετε περισσότερο σεξ από κουβέντες
Όχι πως κάτι τέτοιο θα ήταν κακό, αν είχατε ξεκαθαρίσει από την αρχή πως αυτή είναι η φύση της σχέσης σας. Αν, όμως, κάποια στιγμή οι ισορροπίες άλλαξαν, και καταλήξατε να είστε περισσότερο φίλοι με προνόμια, πρέπει να το συζητήσετε.

Γκρινιάζεις συνέχεια γι’ αυτόν
Οι φίλοι σου θα μπορούσαν να γράψουν βιβλίο με τις μικρές, άσχημες στιγμές που τους έχεις περιγράψει. Κι αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο σημάδι πως αυτή η σχέση δεν πηγαίνει πουθενά. Οι φίλοι σου δεν πρέπει να κάνουν διπλή βάρδια και ως σύμβουλοι σχέσεων, και αν έχεις φτάσει στο σημείο που θα προτιμούσες να ξεσπάσεις τα νεύρα σου πάνω τους, παρά να μπεις στον κόπο να κάνεις μια κουβέντα με τον σύντροφό σου, καλύτερα θα ήταν να χωρίσεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v