Τι λέει ο τρόπος που σε αγκαλιάζει για την σχέση σας;

Μια αγκαλιά λέει πολλά πράγματα… Μπορεί άραγε να σου πει και πώς νιώθει για εσένα; Ρίξε μια ματιά, για να μάθεις τα πάντα!
Τι λέει ο τρόπος που σε αγκαλιάζει για την σχέση σας;
Σε κάθε περίπτωση, θα πούμε ότι λατρεύουμε τις αγκαλιές. Είναι ο πιο όμορφος τρόπος να δείξεις σε κάποιον ότι βρίσκεσαι δίπλα του. Μπορείς όμως να πάρεις και… περισσότερες πληροφορίες, μιας και δεν είναι όλες οι αγκαλιές το ίδιο. Ας ρίξουμε μια ματιά σε διάφορες αγκαλιές, και τι αισθήματα μπορούν να κρύβουν από πίσω τους.

Η αγκαλιά του… προστάτη

Έχει έρθει από πίσω σου, και τα χέρια του βρίσκονται στην μέση σου. Παίρνει τον ρόλο του προστάτη, επειδή νιώθει ότι θέλει να είσαι ασφαλής μαζί του. Δείχνει πως υπάρχει εμπιστοσύνη στην σχέση σας, και είναι σημαντικό και για τους δυο σας να προστατεύετε ο ένας τον άλλο. (Και θα προσθέσουμε πως μπορεί να γίνει αρκετά σέξι!)

Το χάδι στην πλάτη

Χαϊδεύοντας ο ένας την πλάτη του άλλου, δείχνετε πόσο πολύ νοιάζεστε. Αυτή η αγκαλιά δείχνει πως είστε ανοιχτοί ο ένας με τον άλλον, και δεν φοβάστε να φανείτε ευάλωτοι—άλλωστε, δεν αφήνουμε και τον καθένα να μας αγγίζει στην πλάτη.

Το ελαφρύ χτύπημα στην πλάτη

Η κατεξοχήν φιλική αγκαλιά. Δεν υπάρχει κάποια υποβόσκουσα επιθυμία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως λείπει το συναίσθημα. Αυτή η αγκαλιά δεν έχει να κάνει με τον έρωτα, αλλά με την απόλυτη άνεση – που δικαιολογεί ίσως γιατί είναι και η πιο συνηθισμένη αγκαλιά που κάνουν οι άντρες με τους φίλους τους.

Ο… ρομαντικός χορός

Αγκαλιάζεστε πρόσωπο με πρόσωπο, σαν να είστε έτοιμοι να χορέψετε. Κοιτάζεστε στα μάτια, ή αγγίζονται οι μύτες σας. Τα χέρια του τυλίγονται γύρω από την μέση σου, ενώ τα δικά σου γύρω από τον λαιμό του. Ο έρωτας σε όλο του το μεγαλείο!

Το… κλείδωμα

Ανάγκη, ανάγκη και ακόμα περισσότερη ανάγκη! Αυτή την αγκαλιά την κάνεις μόνο σε έναν άνθρωπο που δεν θες να δεις ποτέ να φεύγει από κοντά σου… και ίσως να έχεις και λίγη ανασφάλεια ότι μπορεί να το κάνει από στιγμή σε στιγμή. Έρχεστε πιο κοντά από ποτέ, σχεδόν ενώνεστε και προσπαθείτε να μείνετε εκεί όσο περισσότερο γίνεται.

Η… ιπτάμενη αγκαλιά

Η σχέση σας είναι περισσότερο σωματική, και το ξέρετε, αλλά αυτό δεν σας σταματά από το να θέλετε να ορμήξετε ο ένας πάνω στον άλλον μόλις βρεθείτε. Είτε υπάρχει κάποιος βαθύτερος δεσμός, είτε όχι, αν αγκαλιάζεστε έτσι, ξέρετε και οι δυο πως θα περάσετε καλά…

Η πάνινη κούκλα

Κι εδώ τα πράγματα γίνονται δύσκολα, γιατί καμία αγκαλιά δεν είναι ολοκληρωμένη αν δεν συμμετέχουν και τα δύο άτομα—όπως ακριβώς και μια σχέση. Αν ένας απ’ τους δύο αγκαλιάζει και ο άλλος μένει ακίνητος, σαν μια πάνινη κούκλα, τότε μάλλον δεν υπάρχουν πολλά από την μεριά του.


Πηγή: littlethings.com
Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v