Πώς θα απατήσεις χωρίς να σε καταλάβει

Δεν εγκρίνουμε καθόλου αυτή σου την επιθυμία, αλλά ποιοι είμαστε εμείς να σε κρίνουμε;


Πώς θα απατήσεις χωρίς να σε καταλάβει
Ναι, δεν είναι ηθικό να απατάς έναν άνθρωπο που σε έχει εμπιστευτεί. Και ναι, συνήθως όταν αγαπάς κάποιον δεν θέλεις να τον κερατώσεις. Παρ’ όλα αυτά μπορεί να έχεις τους λόγους σου και εμείς δεν είμαστε εδώ για να σε κρίνουμε, αλλά για σου δώσουμε μερικά tips σχετικά με το πώς θα απατήσεις τον σύντροφό σου χωρίς να πληγωθεί κανένας σας.

Άλλαξε το όνομα της-ου λεγάμενης-ου 

Έστω ότι έρχεται μήνυμα από το αίσθημα την ώρα που είστε αγκαλιά με τον-η σύντροφό σου και χουχουλιάζετε στον καναπέ. Αν δε θέλεις να ψυλλιαστεί κάτι το έτερον ήμισυ θα πρέπει να μην κρύψεις την οθόνη του κινητού σου. Και για να μην κρύψεις την οθόνη του κινητού σου καλό είναι το όνομα που θα εμφανιστεί να μην παραπέμπει σε κάτι πονηρό. Βάλε το όνομα ενός φίλου σου.

Σιγουρέψου ότι έχεις κάνει log out από παντού

Έχεις το κινητό σου και ίσως έχεις και ένα λάπτοπ ή τάμπλετ. Και θα υποθέσουμε ότι εκτός του κινητού σου, τις άλλες συσκευές τις αφήνεις σπίτι. Έστω λοιπόν ότι η σχέση σου βρίσκεται σε μία στιγμή παραφροσύνης και θέλει να τσεκάρει το λάπτοπ σου∙ τότε την πάτησες. Όχι όμως αν δεν έχεις αφήσει κανένα πειστήριο.

Διάλεξε έναν τρόπο επικοινωνίας

Είναι ευκολότερο να σβήνεις τα χνάρια που αφήνεις πίσω σου όταν μιλάς με το αίσθημα σε ένα κοινωνικό μέσο. Φαντάσου λίγο να πρέπει να σβήσεις μηνύματα από Messenger, Instagram, Viber και WhatsApp. Σίγουρα κάτι θα σου ξεφύγει.

Σβήνε τα μηνύματα

Αν δεν το κατάλαβες από την προηγούμενη συμβουλή, οφείλουμε να το τονίσουμε κι εδώ: σβήνε όλα τα μηνύματα. Ίσως πιστεύεις ότι δε θα τα δει ποτέ, αλλά καμιά φορά αρκεί ένα reaction καρδούλας για να σου ζητήσει να δει τα εισερχόμενά σου.

Μην αποθηκεύεις π-ο-τ-έ φωτογραφίες

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες, άλλωστε στο Instagram έχεις την επιλογή να στείλεις και η φωτογραφία αφού τη δει ο παραλήπτης, να σβηστεί. Ωστόσο, ενώ είναι αρκετά δελεαστικό να αποθηκεύσεις κάποια γυμνή φωτογραφία, οφείλουμε να σου πούμε ότι θα είσαι αρκετά ανόητος για να το κάνεις αυτό. 

Μην το λες από εδώ κι από εκεί

Αντιλαμβάνεσαι ότι όσο λιγότεροι γνωρίζουν για τις ερωτοτροπίες σου, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να το μάθει ο-η σύντροφός σου, έτσι; Δεν καταλαβαίνουμε γιατί μπορεί θέλεις να το μοιραστείς με περισσότερα από 1 (ένα) άτομα, αλλά αν θέλεις σου προτείνουμε να μην το κάνεις.

Ου μπλέξεις με κάποιον που θέλει κάτι παραπάνω

Αν θέλεις να ζήσεις μία ερωτική περιπετειούλα, καλό είναι να βρεις κάποιον-α που δεν θέλει σχέση. Αφενός δεν θέλεις να πληγώσεις κανέναν (ελπίζουμε) και αφετέρου δεν θέλεις σε κάποια στιγμή απελπισίας να μιλήσει ο-η ανεπίσημος-η στον-ην ανεπίσημη-ο. 

Έχε έτοιμη μία δικαιολογία

Έστω ότι άργησες να γυρίσεις σπίτι. Ή ότι ο-η σύντροφός σου σε άκουσε να μιλάς στο τηλέφωνο ενώ ήσουν στο μπάνιο. Αν δε θέλεις να πάρει χαμπάρι τις ατασθαλίες που κάνεις θα πρέπει να έχεις μία έτοιμη δικαιολογία, χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Μιλούσες στο μπάνιο; Πες ότι έστελνες ηχογραφημένα μηνύματα. Άργησες και φαίνεσαι κουρασμένος; Έκατσες λίγο περισσότερο στη δουλειά για να τα πείτε με τον προϊστάμενό σου.

Αν δεν το ‘χεις μην το κάνεις

Τέλος, αν αγχώνεσαι μόνο που διαβάζεις αυτές τις συμβουλές, τότε απλά μην το κάνεις.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v