Κάνε κάτι για το περιβάλλον Εδώ που φτάσαμε, οφείλουμε να αναθεωρήσουμε την συμπεριφορά μας και να σκεφθούμε πιο σοβαρά πως θα προστατεύσουμε το περιβάλλον.
Η βλακεία των πανελληνίων Γενιά με τη γενιά οι έλληνες απόφοιτοι ΑΕΙ προετοιμάζονται στην αγορά εργασίας χωρίς να ξέρουν γιατι διάλεξαν αυτή ή την άλλη σχολή.
Όχι στην ενημέρωση από το Facebook Καθώς οι ανάγκες για ενημέρωση μεγαλώνουν, όλο και περισσότερος κόσμος ενημερώνεται αποκλειστικά από το Facebook.
Τι άλλο κρύβει ο Μάϊος; Όπως φαίνεται, θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια τον φετινό Μάιο. Ο πέμπτος μήνας του 2016, θα καταγραφεί στην ελληνική ιστορία του αυτοκινήτου, σαν ο μήνας με τις περισσότερες αλλαγές.
Τα μουσικά φεστιβάλ να κόψουν το λαιμό τους Οι εταιρίες παραγωγής τσακώνονται με τους Δήμους και τα μουσικά Φεστιβάλ αποψιλώνονται. Να ρωτήσουμε την πολιτεία: Τι κάνουμε με τα Φεστιβάλ;
Μοναδική Mercedes E Class Με το χέρι στην καρδιά, έχω βάλει στη πρώτη θέση της δικής μου λίστας των πολυτελών οικογενειακών αυτοκινήτων, τη νέα γένια της Mercedes E Class.
Κι αν είπαμε μια (αριστερή) κουβέντα παραπάνω... Μερικές σκόρπιες σκέψεις για τις συγκεντρώσεις του σαββατοκύριακου και όσα τις πυροδότησαν.
Η τέχνη της επιτυχίας Ανήκω στη γενιά των οδηγών που έχουν χαραγμένες στη μνήμη τους εικόνες από τα θρυλικά μοντέλα της Peugeot.
Το έχει η Mini Η βρετανική φίρμα καταφέρνει να διατηρεί την προσωπικότητά της, αντιστεκόμενη στις νέες σχεδιαστικές τάσεις.