Μπήκε ο Κουβέλης στο μαντρί Ο κ. Φώτης Κουβέλης μπήκε στην Κυβέρνηση σε μια θέση που μάλλον ακυρώνει τον λόγο για τον οποίο μπήκε. Τόσο για αυτόν, όσο και για την κυβέρνηση.
Να πεθάνει ο Χάρος Μια εξαιρετικά πηγαία και σοφή πρακτική που γενήθηκε στην Κίνα φαίνεται να τελειώνει με απαγόρευση εκ μέρους της Κυβέρνησης.
Novartiάδα ραψωδία Β΄... Τα επικοινωνιακά παιχνίδια που ήδη έχουν ξεκινήσει με αφορμή τη Novartiάδα δεν φαίνεται να τελειώνουν "αναίμακτα".
Η αλήθεια της κάμερας και τα επιχειρήματα της εικόνας Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποδέχθηκε τις κάμερες στο σπίτι του για να μας βεβαιώσει ότι δεν δωροδοκήθηκε από την Novartis.
Εναλλακτικοί Βαλεντίνοι για άτομα χωρίς προσωπικότητα Δεν πειράζει. Τουλάχιστον αγαπάς τον εαυτό σου. Ελπίζουμε.
Όλα με υπερβολή Αυτό το «σκάνδαλο» θα διυλισθεί από την αγαπημένη μας υπερβολή και θα προστεθεί στις απίστευτες ιστορίες της ελληνικής πολιτικής.
Οι προστευόμενοι μάρτυρες και η απροστάτευτη λογική Κάποιοι άγνωστης ταυτότητας κατηγορούν κάποιους επώνυμους και αυτό όλο κυκλοφορεί στα ΜΜΕ. Κάτι δεν μου πάει καλά.
Dine Athens 2018: Η Αθηναϊκή γαστρονομία γιορτάζει! Για 11 ημέρες, 100 εστιατόρια της πόλης διαμορφώνουν ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές των 15€, 30€, 60€ για όλους και μας καλούν να τα γνωρίσουμε από κοντά.
Ούτε με τον Μίκη (βέβαια) ούτε εναντίον του Το πέσιμο στον Μίκη καλά κρατεί. Ας σκεφτούμε, όχι να τον λυπηθούμε, αλλά το γιατί συμβαίνει- χρήσιμο θα είναι.