Πιστεύω ακράδαντα πως όλα όσα συνέβησαν στη ζωή μου ήταν καρμικά προδιαγεγραμμένα Μια μέρα σαν κι αυτή το 2015, ο μύθος που ακούει στο όνομα Ντέμης Ρούσσος κάνει το τελευταίο του ταξίδι στα 68 του.
Πώς να περιορίσεις τα άσκοπα έξοδα του βδομαδιάτικου Αν ζορίζεσαι με τα έξοδα της εβδομάδας και θέλεις να κάνεις κάποιες περικοπές, τότε καλώς μας ήρθες εδώ γιατί είμαστε οι άνθρωποί σου.
5 πράγματα που περιμένουμε από τον νέο δήμαρχο της Αθήνας Η Βασιλίσσης Όλγας, το πλαφόν στα Airbnb, το περισσότερο φως τα βράδια και άλλα πράγματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Χάρη Δούκα.
«Θα αυτοκτονήσω» απειλεί ο κρεοπώλης Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο 51χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καταδίκασε την Ελλάδα για τη διαπόμπευση οροθετικών γυναικών το 2012 Δικαίωση για τις οροθετικές γυναίκες που διαπομπεύτηκαν το 2012, τέσσερις από τις οποίες θα λάβουν αποζημίωση 70.000€ από το κράτος.
«Εμένα πάντοτε με συγκινούσε η εμμονή στον έρωτα» «Δείχνοντας μια σχέση μεταξύ μιας γυναίκας και δύο αντρών, μιλάω για έναν έρωτα που δεν είναι ιδιοκτησιακό καθεστώς». Μια μέρα σαν κι αυτή, μας αποχαιρέτησε ο Θόδωρος Αγγελόπουλος.
Πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί και μπλε: Ποιο τιμολόγιο να διαλέξω; Τα πολύχρωμα τιμολόγια έκαναν ντεμπούτο και εσύ έπαθες επιληψία; Πάρε ανάσες, θα σου εξηγήσουμε – όσο μπορούμε.
Λαρισαίος διασκεύασε «Τα Παπάκια» με το κλαρίνο του γιατί μάλλον ήθελε να γίνει viral Ένας υπέροχος Λαρισαίος διασκεύασε «Τα παπάκια» και το «Γιάνκα» με κλαρίνο σε εκδήλωση Λυκείου και μας άφησε με ανοιχτό το στόμα.
59χρονη ίδρυσε εργαστήριο ελευθέρων σπουδών με έδρα οίκο ανοχής στη Θεσσαλονίκης Εταιρεία με έδρα έναν οίκο ανοχής ίδρυσε μια δαιμόνια επιχειρηματίας στην Καβάλα κι εμείς υποκλινόμαστε στην ελληνική επιχειρηματικότητα.
Πάνος Βλάχος: «Τα ΜΜΕ έχετε την τάση να λερώνετε κάθε τι όμορφο» Από το πουθενά ήρθε το ξέσπασμα του γνωστού ηθοποιού σε δημοσιογράφους, στην πρεμιέρα της μίνι σειράς 17 Κλωστές.