H Μαρία Ναυπλιώτου, «Πρέσβειρα Ομορφιάς» της Shiseido στην Ελλάδα

Στο πρόσωπο της Μαρίας Ναυπλιώτου, η Shiseido συναντά την «σύγχρονη μούσα» της στην Ελλάδα. Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός, ενσαρκώνει την συναρπαστική συνένωση της απλής κομψότητας με τη δύναμη της φυσικής λάμψης και ο τρόπος με τον οποίο η ίδια προσεγγίζει την ομορφιά, είναι απόλυτα συνδεδεμένος με την φιλοσοφία και τις αξίες της Shiseido.

Το Παράδοξο του Χιμπατζή, βιωματική παρουσίαση στην Αθήνα

Ο Σύμβουλος Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης Δημήτρης Τσέλιος, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα και το Books & Life παρουσιάζει ένα 90λεπτο βιωματικό σεμινάριο βασισμένο στο διεθνές best seller των εκδόσεων Διόπτρα Το παράδοξο του Χιμπατζή.

ERGON Deli & Cafe x Zeus+Δione

To ERGON Deli & Cafe φιλοξενεί το pop up κατάστημα του γνωστού ελληνικού lifestyle brand Zeus+Δione στην περιοχή Mayfair, στο κέντρο του Λονδίνου.

Ο βρετανικός οίκος Molton Brown στο Hondos Center Κηφισιάς

Ο βρετανικός οίκος αρωμάτων Molton Brown σας προσκαλεί σε ένα μαγευτικό ταξίδι αρωμάτων και περιποίησης στο νέο corner του, στο πολυκατάστημα Hondos Center στην οδό Κολοκοτρώνη 3, στο κέντρο της Κηφισιάς.

Απόρρητο
v