Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη στα καλύτερα ταβερνάκια του Αιγάλεω και του Κορυδαλλού και μια μπουκιά μονάχα είναι αρκετή για να καταλάβεις το πώς και το γιατί.
Αν θέλεις ένα υψηλής γαστρονομικής αξίας καλοκαίρι με εξεζητημένες γεύσεις και μπόλικη νοστιμιά, τότε πρέπει να επισκεφθείς αυτά τα φαγάδικα της πρωτεύουσας.
Δεν είναι ανάγκη να πληρώνεις 60€ το κιλό για να φας ωραίο φρέσκο ψάρι και θαλασσινά. Σου έχουμε έξι αθηναϊκές διευθύνσεις που δεν θα σου ψήσουν το ψάρι στα χείλη.
Η φάση έγινε φρεσκοφουρνιστή και ζυμαράτη κι εμείς ακολουθούμε κατά πόδας εκείνους που πιάνουν τραπεζάκι στις καλύτερες πιτσαρίες στις γειτονιές του Πειραιά.