Το νέο Renault Captur αναδείχτηκε SUV του 2014 Το πρώτο crossover πόλης της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας απέκτησε τον τίτλο του καλύτερου SUV της χρονιάς, από το site L'argus.
Kia GT4 Stinger: Πισωκίνητο με 315 ίππους Το νέο τετραθέσιο μοντέλο της ΚΙΑ «κεντρίζει» το ενδιαφέρον με τον φουτουριστικό σχεδιασμό και τις εντυπωσιακές επιδόσεις του.
Chevrolet Spark: Ασφαλέστερο… και με τη βούλα Το νεανικό μοντέλο της Chevrolet αναδείχτηκε το ασφαλέστερο στην κατηγορία του για το 2014, σύμφωνα με το Αμερικάνικο Ινστιτούτο IIHS.
Ξεπέρασαν τα 6 εκατομμύρια τα υβριδικά Toyota Σημαντική αύξηση στις πωλήσεις παγκοσμίως σημείωσαν τα υβριδικά μοντέλα της Toyota, ξεπερνώντας τα 6 εκατομμύρια μέσα σε εννέα μήνες.
Η Kia αναβαθμίζει το τεχνολογικό της υπόβαθρο Στην φετινή έκθεση CES η KIA παρουσίασε το νέο τεχνολογικό της «πακέτο», το οποίο θα ενσωματώσει στα νέα της μοντέλα.
Νέο Seat Leon ST: Πρακτικό και με μηδενικά τέλη Η Seat λανσάρει το νέο της «λιοντάρι» στην ελληνική αγορά, δίνοντας έμφαση στη χρηστικότητα, την άνεση και φυσικά την οικονομία.
Mitsubishi Concept AR: Καινοτόμο και σπορ Η Mitsubish αποκάλυψε το νέο της υβριδικό όχημα, το οποίο συνδυάζει στοιχεία από MPV (όχημα πολλαπλής χρήσης) και Crossover.
Τριπλή επιτυχία της Τoyota το 2013 Η ιαπωνική φίρμα ξεχώρισε το 2013 στην ελληνική αγορά, κατακτώντας την κορυφή των επιβατικών με περισσότερες από 6.000 ταξινομήσεις.
H Audi στην πρώτη θέση της premium κατηγορίας Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την πρώτη θέση στην premium κατηγορία μοντέλων για την ελληνική αγορά.
Ανανεωμένο Opel Meriva: Άνετο και οικογενειακό Η ανανεωμένη έκδοση του δημοφιλούς πολυμορφικού της Opel… προικίζεται με φρέσκια εμφάνιση και νέο πετρελαιοκινητήρα 1.6 CDTI.