Made by Sweden: Η Volvo, o Ζλάταν και ο Μάρτιν Δείτε το μικρού μήκους φιλμ της Volvo, στο οποίο πρωταγωνιστούν ο ποδοσφαιριστής Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο συνθέτης Μαξ Μάρτιν.
Με Adam Rocks και Astra OPC η Opel στη Γενεύη Το mini crossover της Adam Rocks και το σπορ Astra OPC Extreme ήταν τα δύο μοντέλα που παρουσίασε η Opel στο Σαλόνι της Γενεύης.
Peugeot 308: Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2014 Αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2014 ανακηρύχτηκε το νέο Peugeot 308 για την Ευρώπη, από τα μέλη του οργανισμού «Car of the Year».
Νέα Skoda Octavia Scout: Εξελιγμένο και τετρακίνητο Η νέα τετρακίνητη Octavia είναι ένα σύγχρονο crossover που προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες στο οδηγό και εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά για off road αποδράσεις.
H τεχνολογική πρόκληση της Kia Την νέα της υβριδική τεχνολογία αποκάλυψε η Kia στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, μέσα από πρωτοποριακά συστήματα κινητήρων και μετάδοσης κίνησης.
Suzuki Celerio: Νέο «μικρό» με κορυφαίους χώρους Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε το νέο της «μικρό» αστικό όχημα, το οποίο δίνει έμφαση στους χώρους και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων.
Πρεμιέρα στη Γενεύη για τo Mitsubishi Concept XR-PHEV Η επόμενη γενιά crossover κατηγορίας C της Mitsubishi έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.
Peugeot 308: Μοντέρνο, δυναμικό, με υψηλή ποιότητα Το νέο Peugeot 308 με πληθώρα καινοτόμων χαρακτηριστικών, λανσάρεται στην ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από τις 14.340 ευρώ.
EuroNCAP: Πεντάστερο το νέο Nissan Qashqai Το νέο μοντέλο της Nissan γύρισε… πεντάστερο από τις εξετάσεις του ανεξάρτητου οργανισμού ασφαλείας EuroNCAP.
Peugeot 2008: Πρωτοποριακό αστικό crossover Το νέο αστικό crossover της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας συνδυάζει τα οδηγικά χαρακτηριστικά ενός κλασικού πεντάπορτου με τη δύναμη ενός SUV.