Αυξήθηκαν οι πωλήσεις των ΙΧ Αυξημένες κατά 43,3% ήταν οι πωλήσεις καινούργιων επιβατικών αυτοκινήτων για τον μήνα Απρίλιο, σε σχέση με τον Απρίλιο του 2014.
Ημέρες Ποιότητας της Mercedes H Mercedes αγκαλιάζει την πρωτοβουλία «Ημέρες Ποιότητας» του Πανεπιστημίου Πειραιώς με στόχο την ενημέρωση για τις εξελίξεις και τις τάσεις στην ανταγωνιστικότητα.
H Seat στηρίζει την αρχιτεκτονική Η Seat συγκεντρώνει όλη την ιστορία του παρελθόντος της σε ένα ψηφιακό μουσείο, το οποίο ξεκινά τη «λειτουργία» του στις 15 Μαΐου.
Vision Gran Turismo: Έντονες οδηγικές συγκινήσεις Ένα εντυπωσιακό μοντέλο της Peugeot, το εικονικό Vision Gran Turismo, πρωταγωνιστεί στο νέο Gran Turismo 6 για το Playstation 3.
Δυναμικό ξεκίνημα έκανε η BMW Η γερμανική μάρκα κινήθηκε ανοδικά το πρώτο τρίμηνο του 2015, σημειώνοντας νέα ρεκόρ σε πωλήσεις, έσοδα και κέρδη.
Νέα γενιά Opel Astra: Επανάσταση στα μικρομεσαία Η Opel ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην Φρανκφούρτη τη νέα γενιά του μικρομεσαίου μοντέλου της.
Μεγαλύτερες εκπτώσεις στα Seat Νέο προωθητικό πρόγραμμα ανακοίνωσε η Seat Τεχνοκάρ με σημαντικές επιπλέον εκπτώσεις στα μοντέλα της.
Άδικος ο φόρος πολυτέλειας Την αντίδρασή του εξέφρασε με ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, με αφορμή την αλλαγή στον φόρο πολυτελείας.
Νέα βραβεία για την Ford Η δημοφιλής φίρμα απέσπασε το βραβείο “Most Innovative Volume Brand 2015” στα βραβεία Automotive Innovations, με ναυαρχίδα της τα Focus και Mondeo.