Στην «Αυτοκίνηση & Electromobility 2023» το ηλεκτρικό Hyundai Ioniq Στην έκθεση «Αυτοκίνηση & Electromobility 2023», εκτίθεται και το πιο καινούργιο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Hyundai το Ioniq 6.
Νέο Ford Ranger Plug-in Hybrid: Κίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων H Ford βάζει το Ranger στην μάχη της ηλεκτροκίνησης με την παραγωγή να ξεκινά στα τέλη του 2024.
Η μεταμόρφωση της Nissan Η Nissan Design America σβήνει σαράντα κεράκια και μας καλεί σε μια ιστορική αναδρομή στον σχεδιασμό των μοντέλων της εταιρείας.
Πανελλήνια παρουσίαση του αμιγώς ηλεκτρικού SUV Volvo EX30 Το πρώτο μικρό premium SUV της σουηδικής μάρκας παρουσιάστηκε στη χώρα μας κι εμείς είδαμε για πρώτη φορά από κοντά τα κάλλη του.
Το υδρογόνο θα κινήσει τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι Η Toyota θα διαθέσει 500 Mirai με κυψέλες καυσίμου στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι 2024.
Η Volvo στέλνει στο μουσείο τους κινητήρες ντίζελ Έως το 2030 η πολυτελής σουηδική μάρκα θα διαθέτει στην αγορά μόνο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Ολοκαίνουργιο Lexus LBX: Πιο χαλαρή εμφάνιση και αίσθηση Το νέο αυτοφορτιζόμενο υβριδικό ηλεκτρικό μοντέλο ξεχωρίζει για το καινοτόμο στιλ του και σε κάνε να νιώθεις σαν στο σπίτι σου.
Από 51.500 ευρώ το νέο αμιγώς ηλεκτρικό ID.7 Μετά τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα ID.3, ID.4, ID.5 και το ID. Buzz, το ID.7 θα αποτελέσει το πέμπτο μοντέλο της αμιγώς ηλεκτρικής οικογένειας «ID».
Πρώτη πανελλήνια εμφάνιση του νέου Toyota C-HR Tο ανατρεπτικό concept car ενθουσιάζει με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.
Ψυχαγωγία και στην φόρτιση του ηλεκτρικού Volvo Η Volvo απογειώνει την ψυχαγωγία μέσα στα οχήματά της με την ενσωμάτωση Prime Video και YouTube.