Τέλεια δώρα για τον gadgetάκια φίλο

Σε βγάζουμε από τη δύσκολη θέση και διαλέγουμε τα τέλεια δώρα για τον gadgetάκια φίλο σου, μέσα από την τεράστια ποικιλία των Public.
Τέλεια δώρα για τον gadgetάκια φίλο

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι σίγουρα διαφορετικά από όσα είχαμε συνηθίσει, όμως το πνεύμα τους δεν πρέπει να μας εγκαταλείψει. Άλλωστε, πρόκειται για μια περίοδο που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, άνθρωποι κάθε ηλικίας που ανυπομονούν για την ανταλλαγή  των Χριστουγεννιάτικων δώρων, όπως συμβαίνει κάθε χρονιά. Κι αν καταφέρουμε να προσαρμοστούμε όλα θα γίνουν.

Πάρε για παράδειγμα τα Public που βρήκαν τον τρόπο να δείξεις την αγάπη σου, στα αγαπημένα σου πρόσωπα με την e-gift card! Μια ηλεκτρονική δωροκάρτα που φτάνει στον παραλήπτη σε μερικά μόλις λεπτά με το χρηματικό ποσό που θα επιλέξεις, δίνει τη δυνατότητα στα αγαπημένα σου πρόσωπα να βρουν αυτό ακριβώς που ταιριάζει στις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους. Ειδικά για εκείνον τον φίλο που είσαι γεννημένος gadgetάκιας, του έχουμε σπέσιαλ επιλογές.

Αν έχει λοιπόν προμηθευτεί Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μην αγχώνεσαι, γιατί θα το γεμίσουμε από κάτω με μπόλικα gadgets δώρα. Εμείς θα σου πούμε τι πρέπει να διαλέξεις κι αν χρειαστούμε καθόλου βοήθεια θα ζητήσουμε μόνο από τον αγαπημένο μας Virtual Santa, Αντίνοο Αλμπάνη που διάλεξε ένα πολύ special δώρο θα γίνει και το Samsung Galaxy Watch Active 2. Χάρη στον πανέμορφο σχεδιασμό του και τα προηγμένα του χαρακτηριστικά θα ταιριάξει σε κάθε καρπό.

Αν λιγουρευόταν καιρό ένα tablet, τότε σου έχουμε τη λύση με το tablet της Huawei, MatePad 10.4" 64 GB, έρχεται με FullView οθόνη 10,4 ιντσών, οκταπύρηνο Kirin επεξεργαστή, και τεράστια αυτονομία μπαταρίας, για να απολαμβάνεις ξεκούραστα ταινίες, να εργάζεσαι σε project και να απογειώσεις τη δημιουργικότητα σου φτιάχνοντας το δικό σου αριστούργημα. 

Αν από την άλλη ψάχνει ένα φορητό ηχείο για να σωθεί και να ακούει τη μουσική του παντού, στην καλύτερη ποιότητα τότε σου έχουμε το JBL Mini Go 2 είναι ένα φορητό και αδιάβροχο ηχείο Bluetooth, που θα μεταφέρει παντού τον ήχο που αγαπάς.

Aν τώρα θες να του λύσεις τα χέρια με ένα από τα καλύτερα laptops της αγοράς, μην αγχώνεσαι. Στην Asus εμπνεύστηκαν το Asus X509JA-WB301T σκεπτόμενοι την οικογενειακή, αλλά και την business πλευρά ενός laptop! Είναι γρήγορο, λεπτό και όμορφο, με βάρος μόλις 1.8 kg. Με ένα κλικ και είναι δικό του.

Τέλος επειδή Χριστούγεννα σημαίνουν ελεύθερος χρόνος κι ελεύθερος χρόνος σημαίνει gaming, σου έχουμε το κατάλληλο gaming set ακουστικών για να το απολαύσεις σε υψηλό επίπεδο ποιότητας. Το Gaming Headset - Logitech G Pro X παρέχει άνεση για ώρες παιχνιδιού με κατασκευή απο memory foam και ρυθμιζόμενα earcups. Η θρυλική ποιότητα κατασκευής Logitech εξασφαλίζει μακροχρόνια ανθεκτικότητα και οι υψηλής ακρίβειας drivers νεοδυμίου 50 mm παρέχουν ανώτερη ποιότητα ήχου. 


 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v