Ολοκαίνουργιο Citroen για τις διακοπές

Η γαλλική μάρκα προτείνει την αντικατάσταση του παλαιού αυτοκινήτου με ένα από τα δημοφιλή της SUV.

Η πιο σημαντική περίοδος του καλοκαιριού είναι οι διακοπές μας. Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου και η ανάπαυλα από την εργασία, επιδρά θετικά στον οργανισμό μας.

Η πρώτη σκέψη όταν προγραμματίζουμε τις διακοπές μας, είναι το αυτοκίνητο. Χρειάζεται service; Μήπως να το αντικαταστήσουμε με ένα καινούργιο μοντέλο; Ποιες είναι οι προσφορές που υπάρχουν στην αγορά;

Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στους δρόμους έχει μεγάλη ηλικία, οι αυτοκινητοβιομηχανίες ανακοινώνουν προγράμματα αντικατάστασης των παλαιών αυτοκινήτων με νέα ασφαλή και οικονομικά στη κατανάλωση μοντέλα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι τα νέα μοντέλα συμβάλουν καθοριστικά στη μείωση των επικίνδυνων ρύπων που επιβαρύνουν το περιβάλλον και ευθύνονται για την κλιματική αλλαγή.

 



Αναμεσά στις φετινές καλοκαιρινές προσφορές, ξεχωρίζει η ολοκληρωμένη πρόταση της Citroen. Η γαλλική μάρκα προτείνει σε όλους τους κάτοχους αυτοκινήτων την αντικατάσταση του παλαιού αυτοκινήτου με ένα από τα δημοφιλή της SUV.

Το πρόγραμμα ανταλλαγής Citroen Reverse Sales, δεν είναι πολύπλοκο. Εύκολα ο πελάτης επιλεγεί το μοντέλο και την έκδοση που καλύπτει τις ανάγκες του. Το Compact SUV C3 Aircross και το νέο SUV C5 Aircross της Citroen είναι δυο μοντέλα που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν την ευχαρίστηση της οδήγησης και την άνεση Advance Comfort που μόνο η γαλλική φίρμα προσφέρει.

To Compact SUV C3 Aircross, διακρίνεται και για την πρακτικότητα του. Η υψηλή θέση οδήγησης, τα ανεξάρτητα συρόμενα πίσω καθίσματα και ο χώρος αποσκευών που φτάνει τα 520 λιτρα, παρέχουν άνεση τόσο για τον οδηγό, όσο και για τους επιβάτες. Παράλληλα τα 20 συστήματα υποβοήθησης οδηγού μαζί με το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control με υποβοήθηση κατάβασης Hill Descent Assist, αναβαθμίζουν την ασφάλεια. Ο τιμοκατάλογος ξεκινά από τα 16.685 ευρώ. Το νέο SUV C5 Aircross, ανάλογα με την έκδοση φέρει και την καινοτόμο ανάρτηση Progressive Hydraulic Cushions, η οποία αναβαθμίζει το επίπεδο άνεσης. Καθοριστικό ρόλο στη κίνηση του αυτοκινήτου σε διαδρομές εκτός δρόμου, παίζει η μεγάλη απόσταση από το έδαφος(23 εκ.). Αξίζει να τονισθεί η μεγάλη αποθηκευτική ικανότητα που ανέρχεται από 580 – 1.630 λίτρα. Από 22.550 ευρώ.

 



Η νέα γενιά SUV Citroën C3 AIRCROSS και Citroën C5 Aircross προσφέρονται πάντα με τους βραβευμένους κινητήρες νέας γενιάς Euro 6.2.

Το πρόγραμμα ανταλλαγής Citroen Reverse Sales, υποστηρίζεται με χρηματοδότηση και 5 χρόνια εγγύηση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων CITROËN ή την ιστοσελίδα Citroen SUV Range.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v