Οδήγησε όλα τα μοντέλα της VW

Μέσα από το Volkswagen SUV SUV & Sport Live έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα μοντέλα της γερμανικής φίρμας.

Δεν δίνεται συχνά η ευκαιρία στον υποψήφιο αγοραστή να οδηγήσει την ίδια ημέρα όλα τα μοντέλα μιας μάρκας για να αποφασίσει ποιο αυτοκίνητο θα αγοράσει.

Η Volkswagen, διαθέτει την πληρέστερη γκάμα της αγοράς σε όλες τις κατηγορίες και προσκαλεί τους υποψήφιους αγοραστές σε ένα εντυπωσιακό road-show.

Από τα compact T-Cross και T-Roc μέχρι το δημοφιλές Tiguan και τη ναυαρχίδα της μάρκας, το κορυφαίο Touareg, η Volkswagen δεν ικανοποιεί απλά τις επιθυμίες ή καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου, απαιτητικού αγοραστή.




Το πλέον σημαντικό, προσφέρει οδηγική ικανοποίηση, κορυφαία τεχνολογία και ασφάλεια, σε πολύ ελκυστικό design και με state-of-the-art δυνατότητες συνδεσιμότητας, σε εξαιρετικές τιμές. Μία πρώτη γνωριμία με αυτό το μοναδικό αυτοκινητιστικό συνδυασμό, μπορεί να έχει ο καθένας μέσα από το Volkswagen SUV SUV & Sport Live, ένα ιδιαίτερο road-show που δίνει την ευκαιρία σε όλους - και όχι μόνο στους φίλους της μάρκας - να οδηγήσουν τα μοντέλα της Volkswagen.

Μετά από μία σύντομη παρουσία στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες, τo Volkswagen SUV SUV & Sport Live, επισκέπτεται τους επίσημους εμπόρους της μάρκας στην Αττική.
Με έναρξη την Τρίτη 18 Ιουνίου και έως και την Πέμπτη 27 Ιουνίου, ένας στόλος από T-Cross, T-Roc, Tiguan και Touareg είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων να τα δουν, να μάθουν περισσότερα αλλά και να τα οδηγήσουν.

Μαζί τους, μερικές ιδιαίτερες εκδόσεις μοντέλων της μάρκας, συγκεκριμένα τα Arteon R-Line, Golf R-Line καθώς και τα «γρήγορα» Polo GTI και Up! GTI, συμπληρώνουν τη μοναδική οδηγική ευκαιρία. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του road-show θα ισχύσουν και ιδιαίτερες προσφορές σε συγκεκριμένα μοντέλα, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να κλείσει το Volkswagen των ονείρων του.

Οι ώρες λειτουργίας του Volkswagen SUV SUV & Sport Live, είναι 10.00 το πρωί με 09.00 το βράδυ. Tο αναλυτικό πρόγραμμα:

Τρίτη 18 Ιουνίου, KARENTA ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Τετάρτη 19 Ιουνίου,VOLKSWAGEN-ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ

Πέμπτη 20 Ιουνίου, VOLKSWAGEN-ΓΡΑΤΣΙΑΣ

Παρασκευή 21 Ιουνίου, KARENTA ΜΑΡΟΥΣΙ

Δευτέρα 24 Ιουνίου, VOLKSWAGEN-ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ

Τρίτη 25 Ιουνίου, VOLKSWAGEN-AUTOCLUB

Τετάρτη 26 Ιουνίου, KARENTA ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Πέμπτη 27 Ιουνίου, VOLKSWAGEN-ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Volkswagen SUV SUV & Sport Live, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στο VOLKSWAGEN_SUV&SPORT_LIVE!


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v